-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
Arkadaşlar merhaba
2-3 gün önce yeni açılacak Yazılım şirketim için belirli bir sayıya referans amaçlı site yapmaya karar verdim. Şu an için memnunum da bundan ancak referansın çok olmasının bana dönüşleri olacağına inanmakla birlikte sizlerden de fikir almak istiyorum. Bundan sonra ki süreçte kampanya dan yararlanmak isteyenler için birer tane Facebook ve twitter paylaşımı istemem sizce yanlış olur mu ?
Verdiğim emeğe ne kadar değer ?
Para önemli değil elbette ama bu kampanyanın geri dönüşü ile para ile yapacağımdan daha iyi bir reklam yapmış olur muyum ?
Copyright etiketi dışında hiç bir şekilde sayfalarda reklamımı yapmayacağım. Bunlar backlink olarak geçerli olur mu ?
Bireysel referans olarak eksik olsamda CV olarak kuvvetli olduğuma inanıyorum. Esas amacım yeni tanıtacağımız CMS sistemimin daha çok kişiye ulaşması için şirket sayfasını daha iyi noktalara getirmek.
Yorumlarınızı yazarsanız sevinirim gerçekten.
Erol Orkun Turan
www.atabilisim.net
www.erolorkunturan.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Turizm
-
-
Ad Soyad
E** İ**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
Yaptığın her sitenin en alt sağ köşesinde imzanı at, bir logo , bir yazı vs.. gibi. Ben özellikle beğendiğim sitelerin oralarına bakarım kim yapmış diye :)
Buda sana dönüş sağlar.
Başarılar, umarım herşey gönlünce olur.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Hazır Makale ve İçerik Siparişi | MakaleyazNET
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Yazar, çizer, biçer!
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Ücretsiz Web Tasarım olayına girme.
Eğer bu işe giriyorsan etrafında ki insanlar bu işten haberdar olsun.
İnanır mısın, 5 ay önce telefonum çaldı... İlk okul arkadaşım görüşmeyeli belki 5 6 yıl olmuştur.
Aradı, web tasarım yaptırmak isteyen birinden bahsetti 5 aydır adamın işlerini sürdürüyorum.
Yani çevre en önemli etkendir bu işte. Birde yaptığın işleri sağlam yaparsan müşteri müşteriyi
yumurtlar stratejisi ile devam edersin yoluna.
Gökten deniz yağsa, aramızdan su sızmamalı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
Aslina bakarsanız web tasarım müşterileri ile değil hedef kitlem, benim derdim şu aşamada sadece bilinirliğimi arttırmak. Üzerinde çalistigimiz projeler var, CMS , HRM , CRM vb. Düzeni oturttuktan sonra web tasarım dan para pek fazla kazanmayacagim. Ama firma referansi olması acisindan iyi olur diye düşündüm birde backlink olayi tabiki.
İlerleyen süreçte web tasarım ve kurumsal tasarım için % ilk pay seklinde ki kafamdaki rakam 50-50 freelance tasarimcilarla anlaşmayi düşünüyorum. Ancak şu aşamada hiç bir uzman tasarimci bunu kabul etmeyecektir. O yüzden şu aşama da portföy oluşturmak en mantiklisi geliyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Serbest Meslek
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Bence tanıtım yazısı sosyal ağlarda paylaş bir backlink alabilirsiniz karşılığında.
Ben referans olabilirim isterseniz.
Derdi Dünya olanın Dünya kadar derdi olurmuş.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
SynapseMm adlı üyeden alıntı
Bence tanıtım yazısı sosyal ağlarda paylaş bir backlink alabilirsiniz karşılığında.
Ben referans olabilirim isterseniz.
Tanitim yazisi paylaşacağım zaten ama sitemin eksikleri var. Onlari gidermem lazim öncelikle, birde yeni bir tema beğendim ona geçiş yapip seo yu ona göre uygun yapacagim. Elimdeki işlerden firsat bulabilirsem eğer. Birde istediğin kadar üst siralarda cik, sitenin referansi yoksa eğer, ben müşteri olsam is yapmazdim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Business Man
-
-
Ad Soyad
H** D**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Başarılar diliyorum. Ücretsiz referans yerine en azından uygun fiyata çalışma yapıp sermaye oluşturabilirsiniz.
iqhaber.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
web siteniz wordpress in bir temasının editi sanki önceden kullandığım bir tema vardı birebir aynı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tavsiyem referans amaçlı farklı farklı tasarım yerine çok kaliteli özgün bir tema yapın şirket adını taşıyan ücretsiz dağıtım yapın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
T** D**
-
-
-
Ticaret
11, (%91)
Bu arkadaşla kesinlikle çalışmayın. 3 ay bekletti, daha sonra yapmadı. Gerekli yerlere şikayette bulunacağım.