-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Caesar dostum eline sağlık, gördüğüm kadarıyla çok fazla sıkıntı yaşayan oluyor setup konusunda, mantıklı bir kod dizilim örneğiyle bir iki türev yapma şansın varsa sahip olarak; yol gösterici olabilir ;)
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
Caesar
ich bin /root
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Hocam bu eklentiyi daha fazla geliştirmeyi düşünmüyorum açıkçası çünkü daha fazla ilerleyebilsemi için para harcanması gerekiyor.
Bağışlarla ilerleyebilir artık, kullananlar eklentiyi desteklerlerse ilerletmeyi düşünüyorum. Şuanlık geldiği nokta budur ve destekleyen olmazsa daha fazla ilerlemeyecektir.
Sadece kendim için geliştirmeye devam ediyorum artık.
>/dev/null 2>&1
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Caesar adlı üyeden alıntı
Hocam bu eklentiyi daha fazla geliştirmeyi düşünmüyorum açıkçası çünkü daha fazla ilerleyebilsemi için para harcanması gerekiyor.
Bağışlarla ilerleyebilir artık, kullananlar eklentiyi desteklerlerse ilerletmeyi düşünüyorum. Şuanlık geldiği nokta budur ve destekleyen olmazsa daha fazla ilerlemeyecektir.
Sadece kendim için geliştirmeye devam ediyorum artık.
Destek olalım o vakit, ekmek elden su gölden mantığını en azından kendi aramızda aşalım. Paypal bağış butonu yerleştirin eklenti içine güncelleyin; oradan desteğimizi hep birlikte sunalım ;) Paypal ve mebla bilgilerini gönderin, katkım olsun.
Bu arada isim için özgün olmak isteyen var ise nickname haznesi elimizin altında yatıyor; fikir versin diye ekliyorum ;)
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
LakeRiver
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Adsense
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
Hocam nasıl çaılışıyor bu ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
işletme
-
-
Ad Soyad
N** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
beyler bunu hala kullanan var mı? Varsa son durum nedir? Olumsuz bir durum alan oldu mu? Ben de kullanmak istiyorum çünkü bu botu.
1 kişi bu mesajı beğendi.