lostyazilim
tr.link

10 Gün Sonra Süresi Bitecek Domaini Nasıl Alabilirim ?

19 Mesajlar 4.115 Okunma
lstbozum
tr.link

Uzmann Uzmann WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek ..........
  • Konum Çanakkale
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 515
  • Beğeniler 268 / 39
  • Ticaret 0, (%0)
Merhabalar, gözüme bir domain kestirdim ve süresi 10 gün sonra bitecek şimdi benim bu domaini almam için hangi yolları izlemem gerekiyor araştırdığım kadarıyla biter bitmez düşmüyormuş domain lütfen yardımcı olun

wmaraci
reklam

cleiner cleiner WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek gayrimenkul Danışmanı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad K** K**
  • Mesajlar 182
  • Beğeniler 15 / 43
  • Ticaret 0, (%0)
önce domainin süresini bekleyeceksiniz, 10 gün içinde şuan ki sahibi hiç bir cezalı duruma düşmeden uzatabilir.
süresi geçtiyse şanslısın biraz umudun var 30 gün boyunca biraz cezalı olarak domainin şuan ki sahibi tekrar süreyi uzatabilir.
Daha sonra yaklaşık 15 gün sonra firma delete pozisyonuna alıyor domaini ondan yaklaşık 45 gün sonra domain kesin düşüyor eğer bir backoder almak itemez ve eski sahibinden önce davaranırsanız o domaini alabilirsiniz...

takribi süresi bittikten 84-90 gün arasında düştüğünü görüyorum genelde yani 10 gün şimdi var 85 günde sonrası dersek yaklaşık 95 gün sonra düşer..

Hala almak istiyormusun?
Uzmann

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 16.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek ..........
  • Konum Çanakkale
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 515
  • Beğeniler 268 / 39
  • Ticaret 0, (%0)

cleiner adlı üyeden alıntı

önce domainin süresini bekleyeceksiniz, 10 gün içinde şuan ki sahibi hiç bir cezalı duruma düşmeden uzatabilir.
süresi geçtiyse şanslısın biraz umudun var 30 gün boyunca biraz cezalı olarak domainin şuan ki sahibi tekrar süreyi uzatabilir.
Daha sonra yaklaşık 15 gün sonra firma delete pozisyonuna alıyor domaini ondan yaklaşık 45 gün sonra domain kesin düşüyor eğer bir backoder almak itemez ve eski sahibinden önce davaranırsanız o domaini alabilirsiniz...

takribi süresi bittikten 84-90 gün arasında düştüğünü görüyorum genelde yani 10 gün şimdi var 85 günde sonrası dersek yaklaşık 95 gün sonra düşer..

Hala almak istiyormusun?

Evet almak istiyorum, bu kadar beklemeden almanın bir yolu yok mu bin tl bütçem var o domaini almam gerekiyor hiç bir masraftan kaçmam

• Üyelik 27.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad K** K**
  • Mesajlar 182
  • Beğeniler 15 / 43
  • Ticaret 0, (%0)

Uzmann adlı üyeden alıntı

Evet almak istiyorum, bu kadar beklemeden almanın bir yolu yok mu bin tl bütçem var o domaini almam gerekiyor hiç bir masraftan kaçmam

var tabiki,

Domain sahibine teklif yollayabilirsiniz, anlaşırsanız hemen alırsınız hem domain yaşlı olur seo açısından daha değerli olur.

Onun dışında hiç bir şansınız yok, işi daha garantiye almak isterseniz domain düşüş süresine geçtikten sonra iyi bir backoder firması ile domaini regletebilirsiniz.

wmaraci
wmaraci

lionelmessi lionelmessi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek ayakkabı boyacısı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** D**
  • Mesajlar 146
  • Beğeniler 3 / 10
  • Ticaret 0, (%0)

hocm bence domaın dustukten 45 gun sonra hergun sorgulama yapın 5 dakkaya bir ve domaini alın ısmını zaten sadece sız bılıyorsunuz kımse yenılemez

• Üyelik 16.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek ..........
  • Konum Çanakkale
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 515
  • Beğeniler 268 / 39
  • Ticaret 0, (%0)

var tabiki,

Domain sahibine teklif yollayabilirsiniz, anlaşırsanız hemen alırsınız hem domain yaşlı olur seo açısından daha değerli olur.

Onun dışında hiç bir şansınız yok, işi daha garantiye almak isterseniz domain düşüş süresine geçtikten sonra iyi bir backoder firması ile domaini regletebilirsiniz.

kendisinden almayı düşünüyordum 100 bin tl istedi domaine :)

lionelmessi adlı üyeden alıntı

hocm bence domaın dustukten 45 gun sonra hergun sorgulama yapın 5 dakkaya bir ve domaini alın ısmını zaten sadece sız bılıyorsunuz kımse yenılemez

45 güne yeniler adam keşke süresi biter bitmez alabilseydik :)

• Üyelik 27.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad K** K**
  • Mesajlar 182
  • Beğeniler 15 / 43
  • Ticaret 0, (%0)

lionelmessi adlı üyeden alıntı

Neden yenilemesin hocam bunun garantisini nasıl veriyorsunuz?
Domain aranma hacmi yüksek bir kelime ise ve günlük 3 - 5 direkt girişi oluyorsa o domaini büyük ihtimal bir başkası alır. Domain sizden başkası için değerli ve anlamı yoksa ki var gördüğümüz kadarı ile başkası almış, sizin kayıt etmeniz biraz daha zor olduğunu düşünüyorum.

ayrıca 100 bin istenilen domain kolay kolay düşmez.. düşse de her kes onu kayıt edemez kaç backoder vardır onun peşinde biliyormusunuz.

lionelmessi lionelmessi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek ayakkabı boyacısı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** D**
  • Mesajlar 146
  • Beğeniler 3 / 10
  • Ticaret 0, (%0)

kendisinden almayı düşünüyordum 100 bin tl istedi domaine :)

45 güne yeniler adam keşke süresi biter bitmez alabilseydik :)

100 bin tl istediyse onemlıdır o son gun yenıler hocam domaının ısmı ne?? zaten alamıcan pmden soylermısn

• Üyelik 16.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek ..........
  • Konum Çanakkale
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 515
  • Beğeniler 268 / 39
  • Ticaret 0, (%0)

Neden yenilemesin hocam bunun garantisini nasıl veriyorsunuz?
Domain aranma hacmi yüksek bir kelime ise ve günlük 3 - 5 direkt girişi oluyorsa o domaini büyük ihtimal bir başkası alır. Domain sizden başkası için değerli ve anlamı yoksa ki var gördüğümüz kadarı ile başkası almış, sizin kayıt etmeniz biraz daha zor olduğunu düşünüyorum.

ayrıca 100 bin istenilen domain kolay kolay düşmez.. düşse de her kes onu kayıt edemez kaç backoder vardır onun peşinde biliyormusunuz.

peki backorderden başka ne tür girişimlerde bulunabilirim bittikten sonra otomatik yenileme açıksa zaten baştan kaybederim oldu ki açık değilmiş hemen backorder yaparım başka neler yapabilirim

• Üyelik 27.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad K** K**
  • Mesajlar 182
  • Beğeniler 15 / 43
  • Ticaret 0, (%0)

peki backorderden başka ne tür girişimlerde bulunabilirim bittikten sonra otomatik yenileme açıksa zaten baştan kaybederim oldu ki açık değilmiş hemen backorder yaparım başka neler yapabilirim

mahsuru yoksa pm ile domaini atarmasınız merak ettim.

backoder'e verdiniz sizin verdiğiniz backoder aldı aman bana kaldı diye sevinmeyin! sizden başka birileri de aynı backodere vermişse domaini ki bu işi yapanlar genelde iyi domainlere yapışır 7-8 kişi olur.. Backoderlere verenler arasında açık arttırma yapılıyor en çok parayı veren kişi domaini alır.

7 yıldır çokta aranmayan bir domaini bekliyorum düşmedi..

didim nokta c o om backoder sonrası 20 bin euro civarında bir ihale ile devir oldu diye hatırlıyorum..

Domaini başka türlü alabileceğiniz bir yöntem ben bilmiyorum, Sanmıyorum ama domain hususunda daha bilgile arkadaşlar vardır muhakak onlar yardımcı olabilerler belki..

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al