kahvelekesi adlı üyeden alıntı
İşte burada bir sorun çıkıyor ama. Benim siteme gelen kullanıcı profili ile sizin sitenize gelen kullanıcı profilleri arasında mutlaka fark olacaktır. Bu durumda çöp site seçimi neye göre yapılıyor?
hocam çöp site olayını adsense de ben şöyle yaparım, reklam inceleme merkezine giriş yaptıktan sonra reklamları tek tek kontrol ederim, ben bir internet kullanıcısıyım, hangi reklama tıklarım, hangisine tıklamam değerlendirme yaparım ve ona göre reklama engel koyar ya da gösterimine izin veririm, şahsen kendim tıklamayacağım ya da tıklama ihtimalimin bulunmadığı ve ya ayda 2-3 tıklama getirecek reklamı sitemde çıkarmam, boşu boşuna gösterim olarak yer alıyor ve tıklama gelmediği için adamların reklamını bedavaya yapmış oluyoruz,
bu iş için saatlerce uğraşırım, ayda 1-2 defa reklamları kontrol ederim, mesela bu forex şirketlerinin tamamını engelledim, seçimden önce siyasetçilerin reklamlarını engelledim, ya da gaziantep iline özgü bir şirkete ait reklam ve numara sorgulama sitelerine ait reklamlar,
hatta google play ve yandex'in reklamlarını bile engelledim, ne işleri var sitemde,
sitenizdeki reklamları da kullanıcılar kendi istekleri ile tıklayarak gidiyorsa zaten zamanla adsense sitenize ait puanı yükseltecektir. çoğu kişi 0,02 ile 0,05 arasında ortalama maaliyetten bahsediyor, çok şükür 0,08'den aşağıyı görmedim