lostyazilim
tr.link

YouTube Blogların yerini artık aldı mı?

13 Mesajlar 2.297 Okunma
lstbozum
tr.link

teknolojikforum teknolojikforum AdSense Kullanıcı
  • Üyelik 15.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Konya
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 451
  • Beğeniler 169 / 49
  • Ticaret 2, (%100)
Herkes düşüncesini paylaşabilir mi arkadaşlar? Ben artık videolar sitelere göre çok daha iyi iş çıkartıyor düşüncesindeyim.

Ya siz?

wmaraci
reklam

KDOGAN KDOGAN Burada 13 Yıl Kullanıcı
  • Üyelik 10.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad K** D**
  • Mesajlar 1901
  • Beğeniler 837 / 757
  • Ticaret 131, (%99)
Ben hala video Adsense işine bulaşmadım ama bu şekilde giderse bulaşıp deneyeceğim sanırım. Atılan videolar ilk sıralara düşüyor direk, YT SEO açısından çok sağlam bir platform.
teknolojikforum

kişi bu mesajı beğendi.

Ozi Ozi . Kullanıcı
  • Üyelik 10.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Devoloper
  • Konum Almanya
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 3052
  • Beğeniler 1 / 941
  • Ticaret 50, (%100)
Youtube bu aralar bir yükselişte bakalım bunun sonu nereye varacak.
teknolojikforum

kişi bu mesajı beğendi.

erekaone erekaone WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** O**
  • Mesajlar 559
  • Beğeniler 172 / 219
  • Ticaret 0, (%0)
Katılmıyorum. Eğer gerçekten güzel özgün bir fikriniz varsa ve güzel bir alt yapınız varsa belki olabilir. İyi bir kamera tripod iyi bir stüdyo ses ve efektler için programlar mikrofon cart curt vs. zaten en aşağı 5000 tl tutar. Videoları çekmeye başlamanızdan itibaren ilk bir kaç ay çok fazla bir kazanç da gelmez. Bir de eğer türkçe yayın yapıyorsanız tam manasıyla kazanacağınız tutar 10 krş ila 50 krş arasında değişir. Abone çekme yeni video çekmek onu hazırlamak zaten tek başınıza yapamayacağınız kadar zor bir iş.
Bana kalırsa yt işi cidden külfetli bir iş. Ha derseniz ki spam yapayım belki 3-5 kuruş kazanırsınız ama malum spamcıların sonu hüsran.
KDOGAN erdalgozum

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

KDOGAN KDOGAN Burada 13 Yıl Kullanıcı
  • Üyelik 10.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad K** D**
  • Mesajlar 1901
  • Beğeniler 837 / 757
  • Ticaret 131, (%99)

erekaone adlı üyeden alıntı

Katılmıyorum. Eğer gerçekten güzel özgün bir fikriniz varsa ve güzel bir alt yapınız varsa belki olabilir. İyi bir kamera tripod iyi bir stüdyo ses ve efektler için programlar mikrofon cart curt vs. zaten en aşağı 5000 tl tutar. Videoları çekmeye başlamanızdan itibaren ilk bir kaç ay çok fazla bir kazanç da gelmez. Bir de eğer türkçe yayın yapıyorsanız tam manasıyla kazanacağınız tutar 10 krş ila 50 krş arasında değişir. Abone çekme yeni video çekmek onu hazırlamak zaten tek başınıza yapamayacağınız kadar zor bir iş.
Bana kalırsa yt işi cidden külfetli bir iş. Ha derseniz ki spam yapayım belki 3-5 kuruş kazanırsınız ama malum spamcıların sonu hüsran.

Kafamı toplamama yardımcı olan bir yorumdu, sağ olun.
erekaone

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 15.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Konya
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 451
  • Beğeniler 169 / 49
  • Ticaret 2, (%100)

erekaone adlı üyeden alıntı

Telefon kamerasıyla başlayıp hiç edit yapmadan atılan makyaj kanallarının aylık kazançlarını öğrenince böyle bir yargıya kapıldım. Artık millet sanki okumak değilde sesli görselli bir şekilde öğrenmek istiyorlar. :) Tabii kararınıza saygı duyarım.

mertcndgn mertcndgn WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Bilgisayar Teknik Servis
  • Konum Kahramanmaraş
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 161
  • Beğeniler 43 / 17
  • Ticaret 4, (%100)
Bence hiç bir zaman almadı alamayacakta.

• Üyelik 15.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Konya
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 451
  • Beğeniler 169 / 49
  • Ticaret 2, (%100)

mertcndgn adlı üyeden alıntı

Bence hiç bir zaman almadı alamayacakta.

Hocam nedenini söyler misiniz?

mertcndgn mertcndgn WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Bilgisayar Teknik Servis
  • Konum Kahramanmaraş
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 161
  • Beğeniler 43 / 17
  • Ticaret 4, (%100)

teknolojikforum adlı üyeden alıntı

Hocam nedenini söyler misiniz?

gerçekten özgün ve kaliteli yazılar yazıyorsanız bu sizin için avantajdır bana göre 4 dakikalık videoyu izlerken canımdan can gidiyor ki kitap okumasına çok seven biri olduğum için yazılan yazılar daha çok ilgimi çekiyor. Bu her zaman için böyle devam edeceğini düşünüyorm. Ayrıca video'yu hazırlamak için programlar ekipmanlar felan fistan bana çok zahmetli geliyor :)

sanalklavye sanalklavye Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 08.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Zonguldak
  • Ad Soyad G** A**
  • Mesajlar 112
  • Beğeniler 5 / 11
  • Ticaret 7, (%100)
Artık isanlar okumak yerine izliyor. Bu da blogları büyük yönde etkiler. Artık blog açmıyorum. You tube ile de aram pek yok. Makale sektöründe ilerlemeye devam bu yüzden ����

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al