samsa
Ne Mutlu TÜRK'ÜM Diyene
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
turizm
-
-
Ad Soyad
T** O**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Merhaba arkadaşlar.
"ilkadimorganizasyon.com adlı alan adı yaklaşık bir yıl önce bendeydi. İLKADIM ORGANİZASYON realde benim firmamın adıdır. Ben internet sitemin adınıda doğal olarak bu isimde almıştım ancak ilgilenmeyi bıraktığımda alan adınında süresini uzatmayı unuttum ve "isimjet domain tescil" adşı firma tarafından sanırım isimin güzel olmasından dolayı alınmış ve boş olarak tutuluyor. Süresinin dolmasına 54 gün var ama tekrar uzatmıyacakları meçhul.
Şimdi ben bu domain i hak talep ederek bu kişilerden onların bana yüksek fiyat tekliflerini reddederek normal .com bedelinden geri ala bilir miyim?
Şu ana kadar taraflarla bir itibata geçmedim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Makine Mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
48, (%96)
Maalesef hocam herhangi bir hak talep edemezsiniz. Sadece sizin sektörünüzde bir site için kullanılmasına engel olabilirsiniz. Domain .com.tr olsaydı hak talep edebilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Reklam Ajansı
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
aynısının com.trsini alabilirsin ama sakin pazarlıga girme cok önemli değilse okutmaya bakarlar yüksek fiyata bekle düşmesse 56 gün sonra ki düşer büyük ihtimalle git al hemen çünkü önceden google aramasında çıktıgından falan almışlardın reg için
Heuristic
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web Hacking, Exploits/Vuln.
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
297, (%99)
Her hangi bir hak talep edeceğinizi sanmıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Reklam Ajansı
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
com.tr hariç hepsi gider com.tr şirket üzerine oldugundan hatta başkasında olması bayada bir sakattır