wmaraci reklam
tr.link

Google Adsense Contributor Ne demek istiyor ??

3 Mesajlar 665 Okunma
acebozum
tr.link

sovetski sovetski ♛ PHP ♛ Kimlik Onayı
  • Üyelik 03.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Yazılımcı
  • Konum Fransa
  • Ad Soyad A** H**
  • Mesajlar 1205
  • Beğeniler 437 / 458
  • Ticaret 2, (%100)
Bugün gmaile baktım, 3 kasımda bana gönderilen mail vardı adsenseden okudum ve eğer doğru anladıysam şaşırılmalı bir durum

İlk önce resmini çektim sizde bir bakın belki sizede gelmiştir

Resimdede göründüğünden çok fazla birşey anlamadım, daha fazla bilgi sayfasındada ingilizce yazı var :/

Benim anladığım şu : Ziyaretçiler bizim siteye girdikleri zaman reklamlara tıklamasa bile sitemize girdikleri için aylık para kazanıcaz ? Aslında çok güzel bir fikir olur, çünkü rekama tıklama olmazsa bile kullanıcı reklamları görüyor en azından, bizim için güzel bir yöntem olurdu, makale yazmak ister insan hergün böyle olursa :)

googleasistan
reklam

Shrikeen Shrikeen Frontend Developer Kullanıcı
  • Üyelik 24.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Front End Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad F** Ş**
  • Mesajlar 2933
  • Beğeniler 745 / 744
  • Ticaret 60, (%100)
Contributor olayının gerçek yüzü şu;

- Adsense reklamlarını görmek istemiyorsam 2,5 ya da 10 dolar veririm sitenizdeki adsense reklamlarını görmem bunun yerine siz kazanırsınız.

Şimdi AdBlock varken kim 10 dolar verir ? Belki buna katılanlar olacaktır ama %10'luk bir kısım bu aylık ödemeyi yapacaktır. Onun haricinde adblock varken hiç kimse böyle bir şeyi istemeyecektir açıkçası.

sovetski sovetski ♛ PHP ♛ Kimlik Onayı
  • Üyelik 03.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Yazılımcı
  • Konum Fransa
  • Ad Soyad A** H**
  • Mesajlar 1205
  • Beğeniler 437 / 458
  • Ticaret 2, (%100)
Ferdi Şahin hmmm demekki yine bizim için faydalı bir durum değil. Ben bile reklam bulunan herhangi bir site için para ödeyerek reklamı kapatmak istemem, nede olsa adsense reklamları rahatsız etmiyor. Neyse cevap için teşekkürler

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al