-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
..........
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sağlık ve din kategorilerine dikkat edin bir yanlışınız da adamı öldürebilirsiniz veya din ile ilgili bir yanlışta dinden çıkarsınız günahı çok büyük
aBouT
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Hocam bence tek içerik yapmalısınız googlede çıkması imkansiz buna eminim
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Site içerikleri hit almak için yazılır. Genel bir blogla hit alamazsınız hocam. Hit alabilmek ve Google de içeriklerinizin ilk sayfada çıkması için tek kategori üzerine çalışmalısınız. Yok ben mynet gibi portallarla yarışabilirim diyorsanız o başka.
Örnek vermek istiyorum:
Başlığınız şu olsun "Cildi Güzelleştiren Meyveler" sizce bu başlıktan size mi hit gelir, yoksa cilt bakım sitelerine mi?
Bir başka örnek:
Başlığınız şu olsun "Üniversite Tercihi Yaparken Dikkat Edilmesi Gerekenler" sizce bu başlıktan size mi hit gelir yoksa eğitim sitelerine mi?
Emeğinizi ve zamanınızı boşuna harcamayın derim hocam. Dar bir kategoride zengin içerikle otorite bir site olun. Ancak bu şekilde doğal linkler alırsınız.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ARGE
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Her konuda nasıl yazılabilir böyle bir konuyu veya soruyu her gördüğümde donup kalıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
5 aydır yürütüyordum. En son yazı yazmayı bırakıp eşime indexi silinmiş yazıları wayback machine ile bulup yazı girmesini öğrettim. O yapıyor:)