-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
yok.
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Facebookta şu ana kadar 1 defa reklam verdim 2. reklamım da hesap faaliyetlerim durduruldu. 2 kere itiraz ettim kimlik fotokopisi yolladım yok. Aynı bu otomatik cevabı alıyorum. İlk verdiğim reklamda 5tl gibi facebook reklamı ne kadar işe yarıyor diye incelemek maksatlı düşük bir meblağ idi. Anlamıyorum ki neden böyle bir şey oldu. Bunun bir çözümü falan yok mu arkadaşlar?
Mimarlık/Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi. Kendi halinde.
ikyazilim
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
yazılım geliştirme
-
-
Ad Soyad
M** O**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
kredi kartı ile işlem yaptıysanız TR bölgesinde bunu çogunlukla yapıyor. Mobil ödeme ile işlem yaparsanız bir sıkıntı yaşamıyorsunuz ( tecrube ile sabittir ) hayırlı akşamlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
yok.
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
ikyazilim adlı üyeden alıntı
kredi kartı ile işlem yaptıysanız TR bölgesinde bunu çogunlukla yapıyor. Mobil ödeme ile işlem yaparsanız bir sıkıntı yaşamıyorsunuz ( tecrube ile sabittir ) hayırlı akşamlar.
çok saçma yaptığı bu faaliyet öyleyse, peki mobil ödemeyle devam edeyim desem hesap faaliyetim durduruldu, bunu nasıl kaldıracağım?
ikyazilim
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
yazılım geliştirme
-
-
Ad Soyad
M** O**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
aynı hesaptan devam edemiyorsunuz, farklı bir hesap açıp mobil ödeme ile sorunsuz devam edebilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
yok.
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
anladım, yardımınız için çok teşekkür ederim, size de hayırlı akşamlar.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
S** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Facebook reklamları konusunda Türkiye'de epey sıkıntı yaşandı eğer reklam hesabınızı devamlı kullanmak istiyorsanız benim daha önce düştüğüm hatalara düşmemeniz için bir kaç not bırakabilirim.
1-Kullanıcı profilindeki isim ile kredi kartının üzerinde ki isim aynı olmalı.
2-Eğer fatura adresiniz Türkiye ise,bilgisayarınızdaki dns ayarları farklı olmamalı ya da vpn'le girmemelisiniz.
3-Kullanacağınız kredi kartını birden fazla hesaba eklemeye çalışmayın.
4- Kredi kartınızda 20 lira üzeri limit mutlaka bulunmalı,facebook para çekimi yapacaktır.
Bir çok reklam hesabım kapatıldı.Mantıklı hiç bir cevabı olmamasına rağmen sadece yukarıda belirttiğim ufak tefek maddeler vardı.Belki bunlarla alakası bile yoktur ama benim hesaplarım bu olaylar etrafında kapatıldığı için yeni hesabımda özellikle bunlara dikkat ederek kullanıyorum ve şuan için bir sorun yok.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
36, (%100)
Ben 20 Liralık bir deneme yaptım sorun yaşamadım, reklam yayınlanma süresi sonunda para çekimi yapılacak hesapta gerekli mebla bulunmuyor ya da bankanız onay vermezse bu duruma düşüyorsunuz haliyle ************** durumuna düşüyorsunuz. Bu konuda reklam vermeden önce gerekli bakiyeyi fazlasıyla hesabınızda bulundurmalısınız, 20 TL veriyorum diye tam 20 bulundurmayın ben 20 verdim fakat benden 20.89 falan çektiler çünkü 20,89 luk yayın yapılmış. Tam 20 de kesilemeyebiliyor reklam yayını.
20 veriyorsanız 25 falan bulundurun içinde, bölgeyle bi alakala bir durum olacağını düşünmüyorum. Sıkıntı yaşamazsınız bu şekilde.
Bankanızın otomatik çekime onay vermesi de önemli, bilmiyorum çekimi engelleyen var mı ama enpara da sıkıntı yaşamadım.
AzX66
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
merak ettiğim bir konu var ön ödemeli kartla reklam yapıp para yatırmadıktan sonra sadece hesap mı kilitleniyor ? facebooka borç takıp mahkemelik olan oldu mu ? :D