samsa
Ne Mutlu TÜRK'ÜM Diyene
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
turizm
-
-
Ad Soyad
T** O**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Merhaba arkadaşlar.
Benim bir domainim var. Adı; popbilgi.com
Domain yeni ve hiç kullanmadım. Sizce bu alan adının anlam ve öneminde tamamlayıcı içerik olarak nasıl bir site kurmalıyım? Daha doğrusu sizce yakışanı nedir?
Fikirlerinizi bekliyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Fullstack Developer
-
-
Ad Soyad
A** P**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
pop şarkısı yapan sanatçılar hakkında bir haber sitesi magazin kurabilirsin mesela. etkinlik takvimide oluşturup o sanatçıların yaklaşan etkiliklerini ziyaretçilerine gösterebilirsin. gibi hocam..
1 kişi bu mesajı beğendi.
PHP & NodeJS | HTML & CSS & Javascript & jQuery | Vue.Js | RabbitMQ | Docker | Laravel | mongoDB | TypeScript | Redis
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Fullstack Developer
-
-
Ad Soyad
A** P**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
samsa adlı üyeden alıntı
Şimdi hocam o dediğiniz çok mantıklı evet ama işin bana tezat olayı şuki ben pop müzikten popdan ziyade bu mantar gibi çıkan şarkıcılardan çok haz eden biri değilim. :D Birde şu var ki magazin olmazsa olmazı bu içerik sağlayıcısı bir site konsepttinde.Buda sıkı bi takip etmek gerektiği anlamına gelir. Benim buna çok fazla vaktim yok. Hadi olaya profesyonel yaklaşıp iş bu desekte nasıl yaparım o konuda fikrim yok.
hocam gönüllü yazar bulmalısın bence :) nasıl bulursun bilmem. bende gitarogrencisi.com'u kurdum nasıl yaparım vs vs. derken birsürü mesaj geldi gönüllü yazar olabilirim diye. bende arasından seçtiklerimi aldım.. şuan 10 yazarım var gönüllü olarak. sizde alanınızda güzel bir sistem elde ederseniz ilk başlarda yanlız olabilirsiniz fakat ileride sizede yazarlık teklifleri geleceğinden eminim.
PHP & NodeJS | HTML & CSS & Javascript & jQuery | Vue.Js | RabbitMQ | Docker | Laravel | mongoDB | TypeScript | Redis
BCanKARA
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam gündemde ki popüler bilgileri toparlayabilirsiniz. Gerçi bunun size ne faydası olur bilmiyorum ama arşiv yapmış olunur belki.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Fullstack Developer
-
-
Ad Soyad
A** P**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
samsa adlı üyeden alıntı
Şiödi dediğinizden ben şunu çıkarıyorum;
Ben siteyi doldurmaya başlayacağım,aynı anda sitemde ilanlar ile gönüllü yazar aradığımı söyliyeceğim ve yazar bulmaya çalışacağım bu şekilde.
aynen bu işle ilgilenen insanlar denk geldikçe başvuru yaparlar.. benim fikrim bu yönde hocam.. gitarogrencisinde ben tek başıma başladım şuan kocaman bir aile olduk :) kazançlarıda tek başıma yicem :D tabi ileride 500-600 civarı olursa yazarlarada göndericem harçlık niyetine
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Coder
-
-
Ad Soyad
K** B**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
pop: popüler - den yola cıkarak gündemi ele alabilirsiniz hocam :)
Hermes
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Seo | Sosyal Medya | Yazılım
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
90, (%98)
"Pop" ingilizce de "tabanca" anlamına da gelmektedir.
Farklı farklı kateroriler açarak silahlar hakkında tanıtıcı bir site yapabilirsiniz. Özellikleri, detayları ve görsel şeklinde. Silahlarla ilgilenen güzel bir kitle var çünkü. Domainde güzel uyar.