-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Mobil geliştirici. Android Ios
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaslar ben talebe android ve ios uygulama gelistirmekteyim ancak bu isi birakip artik kendi projemi desteklemek istiyorum once bir web sitesi yaptirtip sonra bunun android ve ios uygulamasini yapacagim. Ama proje bulamadim varmi aklinizda proje fikri?
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Bilgisayar mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
Yeni girişimleri, girişimcilerin yaptığı şeylerden ilham alarak, beyin fırtınası gerçekleştirerek birşeyler bulabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
Y** Ö**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
"önce bir web sitesi yaptırıp" cümlesini sevmedim android ve ios uygulaması geliştirebilen birisi rahat bir şekilde kısa zamanda kendi sitesini yapar.
2 kişi bu mesajı beğendi.
https://discord.gg/S6mByw8
Neoyun
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
İnternet girişimcisi
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Aklınızda proje olmadan site yaptırıp uygulama yapacağım demek çok yanlış bir kere. Yani kimse sana burda düzgün fikir veremez, verilecek fikirlerden 20-30 bin tane oluyor zaten o yüzden boşuna çabalama buralarda. Yeni girişimleri, girişimcileri takip edersen fikir edinebilirsin ama yine özgün olmak en iyisi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Mobil geliştirici. Android Ios
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaslar dusunuyorum gunlerdir ama hic birsey bulamadim o yuzden burada sizlere danismak istedim
etiraj
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Google News Danışmanı
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
95, (%97)
Hocam eğer proje arayışındaysanız bizim de bir mobil uzmanına ihtiyacımız var ancak 'girşim' olduğumuz için uygulama yazdırmak, maaşla çalıştırmak gibi bir şansımız yok. Emeklerimizi ortaya koyarak ciddi bir ortaklık arayışımız var. Dilerseniz iletiiim bilgilerinizi pm atarsanız detaylı görüşebiliriz
Hermes
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Seo | Sosyal Medya | Yazılım
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
90, (%98)
Şimdilik birşey yapmayın, lütfen.
Genelde biraz para biriktiren genç arkadaşlarımız hemen birşeylere girişmek istiyor ama sonuç hüsran oluyor çoğu zaman. Paranızı bankaya yatırın.
Bir süre daha devam edin ve kendinizi iyice analiz edin. "Ben yapabilirim?" , "Hangi alanda uzmanım" , "Hangi işleri severek yapıyorum" , "Farklılık yaratacak ne olabilir" gibi soruların cevaplarını bulmaya çalışın. Ama acele etmeyin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Uzmanı
-
-
Ad Soyad
E** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Alarm uygulaması yapın reklamlı. Sabah iğrenç alarm müzikleri çalacağına reklam müzikleri çalsın. Mesela 'şok daha ucuzu yok'. Beynin en berrak olduğu anda ver püsküyü beyne. Bir sabah uyanırken annem youtube de 'reçel yap' diye bir şey izliyordu. Halen aklımda.
Bu reklam jeneriklerini dinleyenlere cüzi miktarda para verin. Bu parayı da kontüre çevirirler. Veya reklam aldığınız firmalarda alışveriş yapabilirler. Bu işi yaparsan beni de fikir babası olarak görürsün. Hadi kolay gele. ;)
Türkiye'nin en uygun fiyatlı sosyal medya paneli - www.ucuztakipcim.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
memur
-
-
Ad Soyad
I** Ö**