-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
Y** Ö**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
kurumsal bir siteye neden adsense almaya çalışıyorsun ki? paylaşım sitesi falan olsa anlarımda genelde bu tarz siteler reklam veren siteler reklam yayınlayan degilde...
https://discord.gg/S6mByw8
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
Y** Ö**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
wazgecilmezim adlı üyeden alıntı
hocam ilgine teşekkür ederim de ben ne sordum sen ne cevap verdin!
Örnek vermek gerekirse Koskoca profesyonel veya amatör haber sitelerinin ve bir o kadarda haber kanallarına haber veren kurumsal ajansların (isim vermicem) resmi sitelerinde bile reklam var bizim sitemizde neden olmasın :confused:
Haber siteleri tabiki de tanıtım yazısı yayınlayacak reklam alacak şirketlerden, bu örnek yanlış olmuş..Enka inşaat grubunun mesela veya başka bilge emlak sitesinin adsenden reklam alması gibi bir şey bu...Bu siteler bilgi yaymadıkları için reklam yayınlanamaz ama sattıkları ürünlerin reklamını yapmak için reklam yayınlatırlar olay bu...
https://discord.gg/S6mByw8
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
76, (%100)
wazgecilmezim adlı üyeden alıntı
hocam konu dışına çıkmıyalım ama lütfen yanlış anlamayın amacım kimseye laf söylemek değil , verdiğim örnegi anlamamışsınız , bakın daha acık anlatıyım , haber ajansı kurumsal bir firma dünyaca ünlü site , tv lere ve sitelere haber satarlar abonelik yaptırırlar , gercekten cok büyük paralar oynar bu işlerde ama gel gör ki bu haber ajansının veya haber ajanlarının resmi sitelerinde bile google reklamları olur , bende diyorum ki neden benim sitemde de olmasın , ben ürün de satıyorum bilgide paylaşıyorum , neyse siz bardagın diyer tarafından bakıyorsunuz ben ne desem boş , o yuzden siz haklısınız
Haklı +1
1 kişi bu mesajı beğendi.
www.osmanlidavetiyeci.com