lostyazilim
tr.link

oto airbag sitelerine google reklam vermiyormu ?

7 Mesajlar 1.026 Okunma
acebozum
tr.link

wazgecilmezim wazgecilmezim WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek web tasarım
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** D**
  • Mesajlar 126
  • Beğeniler 15 / 15
  • Ticaret 6, (%100)
arkadaşlar site linkimiz bu http://www.fatihotoairbag.com adsense ye başvuru yaptık ama kabul edilmedi , merak ettiğim oto airbag sitelerine reklam vermiyorlarmı acaba ?

wmaraci
reklam

zeytin8899 zeytin8899 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek öğretmen
  • Konum Rize
  • Ad Soyad Y** Ö**
  • Mesajlar 1015
  • Beğeniler 60 / 212
  • Ticaret 16, (%100)
kurumsal bir siteye neden adsense almaya çalışıyorsun ki? paylaşım sitesi falan olsa anlarımda genelde bu tarz siteler reklam veren siteler reklam yayınlayan degilde...

https://discord.gg/S6mByw8

• Üyelik 22.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek web tasarım
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** D**
  • Mesajlar 126
  • Beğeniler 15 / 15
  • Ticaret 6, (%100)

zeytin8899 adlı üyeden alıntı

kurumsal bir siteye neden adsense almaya çalışıyorsun ki? paylaşım sitesi falan olsa anlarımda genelde bu tarz siteler reklam veren siteler reklam yayınlayan degilde...

hocam ilgine teşekkür ederim de ben ne sordum sen ne cevap verdin!
Örnek vermek gerekirse Koskoca profesyonel veya amatör haber sitelerinin ve bir o kadarda haber kanallarına haber veren kurumsal ajansların (isim vermicem) resmi sitelerinde bile reklam var bizim sitemizde neden olmasın :confused:

CoderBY CoderBY www.mistikfrm.com Kullanıcı
  • Üyelik 05.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 277
  • Beğeniler 30 / 24
  • Ticaret 1, (%100)

wazgecilmezim adlı üyeden alıntı

Örnek vermek gerekirse Koskoca profesyonel veya amatör haber sitelerinin ve bir o kadarda haber kanallarına haber veren kurumsal ajansların (isim vermicem) resmi sitelerinde bile reklam var bizim sitemizde neden olmasın :confused:

Haber siteleri zaten sevabına haber paylaşmıyorlar onlar kurumsal mantığı ile gitmiyor

www.mistikfrm.com
wmaraci
wmaraci

zeytin8899 zeytin8899 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek öğretmen
  • Konum Rize
  • Ad Soyad Y** Ö**
  • Mesajlar 1015
  • Beğeniler 60 / 212
  • Ticaret 16, (%100)

Haber siteleri tabiki de tanıtım yazısı yayınlayacak reklam alacak şirketlerden, bu örnek yanlış olmuş..Enka inşaat grubunun mesela veya başka bilge emlak sitesinin adsenden reklam alması gibi bir şey bu...Bu siteler bilgi yaymadıkları için reklam yayınlanamaz ama sattıkları ürünlerin reklamını yapmak için reklam yayınlatırlar olay bu...

https://discord.gg/S6mByw8

• Üyelik 22.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek web tasarım
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** D**
  • Mesajlar 126
  • Beğeniler 15 / 15
  • Ticaret 6, (%100)

zeytin8899 adlı üyeden alıntı

Haber siteleri tabiki de tanıtım yazısı yayınlayacak reklam alacak şirketlerden, bu örnek yanlış olmuş..Enka inşaat grubunun mesela veya başka bilge emlak sitesinin adsenden reklam alması gibi bir şey bu...Bu siteler bilgi yaymadıkları için reklam yayınlanamaz ama sattıkları ürünlerin reklamını yapmak için reklam yayınlatırlar olay bu...

hocam konu dışına çıkmıyalım ama lütfen yanlış anlamayın amacım kimseye laf söylemek değil , verdiğim örnegi anlamamışsınız , bakın daha acık anlatıyım , haber ajansı kurumsal bir firma dünyaca ünlü site , tv lere ve sitelere haber satarlar abonelik yaptırırlar , gercekten cok büyük paralar oynar bu işlerde ama gel gör ki bu haber ajansının veya haber ajanlarının resmi sitelerinde bile google reklamları olur , bende diyorum ki neden benim sitemde de olmasın , ben ürün de satıyorum bilgide paylaşıyorum , neyse siz bardagın diyer tarafından bakıyorsunuz ben ne desem boş , o yuzden siz haklısınız
ProThemes

kişi bu mesajı beğendi.

ProThemes ProThemes WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Grafik Tasarımcı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 930
  • Beğeniler 74 / 317
  • Ticaret 76, (%100)

hocam konu dışına çıkmıyalım ama lütfen yanlış anlamayın amacım kimseye laf söylemek değil , verdiğim örnegi anlamamışsınız , bakın daha acık anlatıyım , haber ajansı kurumsal bir firma dünyaca ünlü site , tv lere ve sitelere haber satarlar abonelik yaptırırlar , gercekten cok büyük paralar oynar bu işlerde ama gel gör ki bu haber ajansının veya haber ajanlarının resmi sitelerinde bile google reklamları olur , bende diyorum ki neden benim sitemde de olmasın , ben ürün de satıyorum bilgide paylaşıyorum , neyse siz bardagın diyer tarafından bakıyorsunuz ben ne desem boş , o yuzden siz haklısınız

Haklı +1
wazgecilmezim

kişi bu mesajı beğendi.

www.osmanlidavetiyeci.com
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al