tr.link

Bu haberin değeri ne kadar ? Medya çalışanı var mı ?

24 Mesajlar 3.833 Okunma
acebozum
tr.link

Rekomedya Rekomedya Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad C** Ş**
  • Mesajlar 1930
  • Beğeniler 1527 / 1150
  • Ticaret 25, (%100)

underworld adlı üyeden alıntı

Merhaba bir kaç arkadaş ile görüştüm 2 kişide haber satanlar sadece görüntülerine 200 tl almışlar banka hesaplarına birde haber belgesi denen bir şey varmış medya okumadıgım için bilmiyorum onun olması lazım yani çıkıpta bu firma böyle böyle yapmış derseniz belgesiz başınız çok fena yanarmış mahkemeden alacagı maddi boyutu tahmin etmişsinizdir. Haberi satarsanız ne kadara sattıgınızı söylerseniz seviniriz kolay gelsin.

Bu basit görüntülük falan bir haber değil, özel haber kategorisinde yayınlanacak değerde. Haberi de ilk etapta bilgiyi satarak, haberleştirme işini ajanslara ya da kanallara bırakmayı planlıyorum. Zaten tek bir kişi alıp haber yapacak ve diğer kanallarda da bu dönecek. Beni pek bağlayan bir durum olmayacak.

Ajanslar almadığı, satamadığım takdirde ise, görüntüler ile gidip marketten ürünü faturalı olarak alarak **************lığı ispatlayıp teşhir edip haberleştiricem. Hukuken bir yaptırımla karşılaşmam mümkün değil çünkü iftira ya da öyle bir şey yok, bariz üçkağıt var. Elle tutulur gözle görülür bir konu :)

Düşünün daha geçen 20 gün içinde sahte alkolden onlarca kişi öldü ve haberim bu derece riskli işi yapan kurumsal bir firmayı deşifre ediyor. Hepimizin bildiği bir market bu denli pis bir iş yapıyor. Sahte alkol olayı ne kadar tvlerde döndü hepimiz gördük, tartışıldı konuşuldu sokağa yayıldı, bu bende ki bilgi de o derece etki yaratacak tartışılacak sokağa yayılacak ve büyük ihtimalle bir marka ciddi olarak bundan zarar görecek. Hiç bir güvenilirliği kalmayacak.

googleasistan
reklam

Sirius Sirius WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Youtube
  • Konum ABD
  • Ad Soyad B** M**
  • Mesajlar 1332
  • Beğeniler 0 / 468
  • Ticaret 17, (%100)

LikeSend adlı üyeden alıntı

Bu basit görüntülük falan bir haber değil, özel haber kategorisinde yayınlanacak değerde. Haberi de ilk etapta bilgiyi satarak, haberleştirme işini ajanslara ya da kanallara bırakmayı planlıyorum. Zaten tek bir kişi alıp haber yapacak ve diğer kanallarda da bu dönecek. Beni pek bağlayan bir durum olmayacak.

Ajanslar almadığı, satamadığım takdirde ise, görüntüler ile gidip marketten ürünü faturalı olarak alarak **************lığı ispatlayıp teşhir edip haberleştiricem. Hukuken bir yaptırımla karşılaşmam mümkün değil çünkü iftira ya da öyle bir şey yok, bariz üçkağıt var. Elle tutulur gözle görülür bir konu :)

Düşünün daha geçen 20 gün içinde sahte alkolden onlarca kişi öldü ve haberim bu derece riskli işi yapan kurumsal bir firmayı deşifre ediyor. Hepimizin bildiği bir market bu denli pis bir iş yapıyor. Sahte alkol olayı ne kadar tvlerde döndü hepimiz gördük, tartışıldı konuşuldu sokağa yayıldı, bu bende ki bilgi de o derece etki yaratacak tartışılacak sokağa yayılacak ve büyük ihtimalle bir marka ciddi olarak bundan zarar görecek. Hiç bir güvenilirliği kalmayacak.

Evet hocam daha bugun fatif ve bayrampasada 4 bin sahte içki elegeçirildi. Halkın zarar görmemesi için sizde duyarlılık yapıp engellenmesini sağlarsanız hepimiz mutluluk duyarız kolay gelsin tekrardan.

madalyon madalyon Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 23.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad K** Ç**
  • Mesajlar 618
  • Beğeniler 52 / 142
  • Ticaret 0, (%0)
haber parayla satılmaz diye bi laf var :D zor satarsın
Rekomedya bbking

kişi bu mesajı beğendi.

Roycolt Roycolt Let's begin! Kullanıcı
  • Üyelik 27.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Freelance
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 1304
  • Beğeniler 252 / 380
  • Ticaret 28, (%100)
Hocam yazılanları anca okuma firsatı buldum. Güzel haber fakat ne yazık ki bize göre güzel. Bir arkadaş kanal başı 50 bin lira alacağını söylemiş. Eğer böyle birşey varsa ben şuan ki mesleği bırakıp direk böyle işler peşinde koşayım. Her kanal için aynıdır hocam müthiş bir haber bulduysanız bile en fazla verecekleri ücret 500-1000 TL'dir. Halk tabiriyle bir deyim vardır "Ölü sevici" diye. Heh, kanallarda aynı işte :) Tabi dilerseniz yine de sizin için insan kaynakları ile maddi konuyu konuşabilirim :)

wmaraci
wmaraci

aBouT aBouT Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 02.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 171
  • Beğeniler 11 / 26
  • Ticaret 13, (%100)
hocam bence avukatınızla görüşün o **************lık olayının içine girin siz ve sonunda biz magdur olduk bütün medyaya vericez sizi diye size para teklif edebilirler
leventyikilmaz

kişi bu mesajı beğendi.

Rekomedya Rekomedya Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad C** Ş**
  • Mesajlar 1930
  • Beğeniler 1527 / 1150
  • Ticaret 25, (%100)

aBouT adlı üyeden alıntı

hocam bence avukatınızla görüşün o **************lık olayının içine girin siz ve sonunda biz magdur olduk bütün medyaya vericez sizi diye size para teklif edebilirler

O da şantaja girer. Öyle olsa zaten şikayetimi markete yapsam tespitimi iletsem güzel bir hediye çekiyle özür dileyip örtbas ederler.

Roycolt ben ciddi paralar eder, sizinkiler de buna bayıla bayıla kullanır diye düşünmüştüm, çünkü içeriği tam o kanala göre. 500-1000 lira gerçekten çok azmış.

Roycolt Roycolt Let's begin! Kullanıcı
  • Üyelik 27.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Freelance
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 1304
  • Beğeniler 252 / 380
  • Ticaret 28, (%100)

LikeSend adlı üyeden alıntı

O da şantaja girer. Öyle olsa zaten şikayetimi markete yapsam tespitimi iletsem güzel bir hediye çekiyle özür dileyip örtbas ederler.

Roycolt ben ciddi paralar eder, sizinkiler de buna bayıla bayıla kullanır diye düşünmüştüm, çünkü içeriği tam o kanala göre. 500-1000 lira gerçekten çok azmış.

Hocam dediğim gibi ölücü bu insanlar. Elinizi verseniz, kolunuzu kaptırırsınız.
Rekomedya

kişi bu mesajı beğendi.

denizbabasi denizbabasi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** M**
  • Mesajlar 1598
  • Beğeniler 659 / 572
  • Ticaret 56, (%100)
Hocam arkadaşların yazdıkları aşırı abartılı rakamlar... Bir haberden o tür meblağlar isterseniz olağanüstü bir olay olması lazım... Bir liderin vurulması, bombanın patlama anı, şantaj kaseti, önemli bir magazinsel olay vs. gibi olağanüstü bir şey olursa ancak bu tür meblağlar alabilirsiniz. Sizin bu bahsettiğiniz haber araştırmacı gazeteciliğe giriyor... Yani bu haberler öyle 50 bin TL filan hayal... Bu haberi belki market zincirinin rakibine satabilirsiniz.. O zaman meblağ biraz daha yüksek olur...
Rekomedya

kişi bu mesajı beğendi.

KartPazar KartPazar Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 03.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Ön Ödemeli Kart Satışı
  • Konum KKTC
  • Ad Soyad B** U**
  • Mesajlar 1135
  • Beğeniler 160 / 373
  • Ticaret 16, (%100)
Zaten söylediğiniz kadar büyük bir market zinciriyse hiçbir büyük kanal bu haberi yayınlamaz. Ulusal medyada haber olarak yer almaz. İçerden biri olarak söylüyorum bunu. Haber işi sandığınız gibi bir şey değil.
Rekomedya

kişi bu mesajı beğendi.

AKDNZ AKDNZ #Sunucu Kurulumu Kullanıcı
  • Üyelik 28.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Ağ Yöneticisi
  • Konum Azerbeycan
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 1668
  • Beğeniler 645 / 524
  • Ticaret 51, (%100)
@LikeSend twitterden Lokman Dağ, Fatih Portakal gibi isimlere ulaşmayıda deneyebilirsiniz, yada direk kanalları arayabilirsiniz.
Rekomedya

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al