-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Söze nerden başlayacağımı bilmiyorum.Bugün benim için kapkaraydı.Bana köpek sevgisini tattıran,sadakatiyle ve sevgisiyle her an yanı başımda olan köpeğim Yaman’ın cansız bedenini yatağında buldum.O an benim için tarifi imkansız bir andı.Hayatımda hiç bir zaman yaşamadığım belki de yaşayamayacağım bir andı bu.
Ölüm sebebi kanlı ishaldi.Dün halsizlik ve iştahsızlık şikayeti ile veterinere gitmiştik.3 gün sürecek bir tedavisinin olduğunu söylemişti.Ertesi gün veterinere götürmek için yanına gittiğimde cansız bedeninin buldum malesef.Bu çok farklı ve tarifi imkansız bir acıydı.Hayatımda ayrı bir yere sahipti.Günümün neredeyse tamamı onunla geçiyordu.1 aylıkken almıştım ve yanından ilk günden itibaren hiç ayrılmamıştım.Bu yüzden bana çok fazla sadıktı.Dün son kez gelip dizime yattı ve başını okşamam için her zaman yaptığı gibi başını karnıma sürttü.Bu onu sevmemi istediği zaman yaptığı bir hareketti.Uzun uzun sevdim okşadım.Halsiz ve cansız davranıyordu.Çok fazla yormamak için odasına yatırdım ve gözlerine son kez bakıp ışığını söndürdüm.Bu onu son canlı görüşümdü.
Sizlere tavsiyem evcil hayvanınızla sanki son günüymüş gibi uzun uzun zaman geçirin.Bir daha o günleri çok arıyorsunuz çünkü.O günlerin özlemi oluyor içinizde.O günler birbir gözünüzün önüne geliyor.
Yerini asla ama asla tutmayacak biliyorum ama annesi Lady hamile imiş.Doğan ilk erkek yavruyu yine sahipleneceğim.Yaman’ın boşluğunu bu şekilde doldurmaya çalışacağım.
Değerli vaktinizi ayırıp okduğunuz için teşekkür ederim herkese.
12 kişi bu mesajı beğendi.
main
codertr.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Başın sağolsun, köpek sevgisi, bağımlılığı bi ayrı oluyor umarım yeni gelecek yavru yaman ın yerini biraz da olsa doldurur.
eskisehirwebtasarim.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Allah razı olsun hocam.Bambaşka bi sevgiydi.Hala kendime gelebilmiş değilim.Tek ümidim benzer bir yavrunun ona benzediği için biraz olsun yerini doldurması.
Serkan
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
SEO Expert
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
13, (%85)
Çok üzücü bir durum umarım kısa sürede atlatırsınız . İnsan da olsa hayvan da olsa değer veriyorsak epey üzüyor . O yüzden ister insan olsun ister baktığımız hayvan olsun boş vakitlerde onlarla elimizden geldiğince ilgilenmeliyiz
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Freelance
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
28, (%100)
Başınız sağolsun. Benim de şuan 9 aylık Golden cinsi bir eşek sıpası var. Hergün neredeyse tüm vaktimi onunla geçiriyorum. Bir şey gelecek başına diye içim içimi yiyip duruyor. Umarım yeni alacağınız yavrunuz size eski günlerinizi arattırmaz.
Emreby
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
33, (%94)
Üzüntünü anlayabiliyorum.Başın sağolsun..
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
ö.g.g
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Mehmet kardes başın sağolsun. Gerçekden yardimsever bir insandir kendisi ile bi isimiz olmuştu her konuda elinden geleni yapmisti acisini paylasiyorum Allah sana ve sevdiklerine uzun omur versin uzme kendini.
Her Kul Kendi Kaderini Yaşarmış..
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / K
-
Meslek
Anne
-
-
Ad Soyad
F** B**