lostyazilim

BWM 316i alınacak araba mı ?

12 Mesajlar 2.038 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Ahmet Ahmet ▪ illâ edep, illâ edep! Kullanıcı
  • Üyelik 01.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Proje Yönetimi
  • Konum Sivas
  • Ad Soyad A** Y**
  • Mesajlar 1279
  • Beğeniler 386 / 731
  • Ticaret 29, (%100)
BMW marka olarak herkesin almak isteği imajda olup, çok yakıt kullanmasından dolayı kimsenin tercih etmediği arabadır.

Şöyle bir örnek vereyim size;
Honda Civic 2015 model otomobili 70-80.000 TL civarında. Aynı fiyata BMW alınabilir ve çok daha havalı görünür, daha konforludur ve yol tutuşu daha iyidir. Ama insanlar Honda tercih ediyor. Neden? Türk milleti olarak araba seçiminde insanların ön yargısına fazlasıyla bakarız, biri çıkıp BMW çok yakıyor desin hemen o arabayı almaktan vazgeçen bir toplumuz.

Bence BMW bu dünyada alınabilecek tek arabadır. Yani benim hayalim, hep aşık olduğum o tasarım BMW'dir. Bu yüzden kendime bir söz verdim. Ya BMW'ye binerim ya da hiçbirine.

Düşünmeden alın.

2015 model Honda'nın, Toyota'nın, Renault'un dikkat çekemediği bir dönemde, 91 model BMW dikkat çekiyorsa, bu araba candır.

wmaraci
reklam

FurkanAkman FurkanAkman WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Zonguldak
  • Ad Soyad F** A**
  • Mesajlar 445
  • Beğeniler 88 / 55
  • Ticaret 2, (%100)

Ahmet adlı üyeden alıntı

BMW marka olarak herkesin almak isteği imajda olup, çok yakıt kullanmasından dolayı kimsenin tercih etmediği arabadır.

Şöyle bir örnek vereyim size;
Honda Civic 2015 model otomobili 70-80.000 TL civarında. Aynı fiyata BMW alınabilir ve çok daha havalı görünür, daha konforludur ve yol tutuşu daha iyidir. Ama insanlar Honda tercih ediyor. Neden? Türk milleti olarak araba seçiminde insanların ön yargısına fazlasıyla bakarız, biri çıkıp BMW çok yakıyor desin hemen o arabayı almaktan vazgeçen bir toplumuz.

Bence BMW bu dünyada alınabilecek tek arabadır. Yani benim hayalim, hep aşık olduğum o tasarım BMW'dir. Bu yüzden kendime bir söz verdim. Ya BMW'ye binerim ya da hiçbirine.

Düşünmeden alın.

2015 model Honda'nın, Toyota'nın, Renault'un dikkat çekemediği bir dönemde, 91 model BMW dikkat çekiyorsa, bu araba candır.

hocam gerçekten bwm görünüş olarak bana göre çoğu arabadan bin kat daha güzel ama işte 316i modelleri yeni ve çok güzel ama tek sorunu motoru ve fazla yapması bu olmasa hemen alacağım ama aklımı kurcalıyor.320i yada 320d`de bu modellerde vergi çok fazla oda benim için sıkıntı yani ne yapacağımı bilemedim.

wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al