Futbol Hakemiyim haftada iki gün antrenmanımız olur biri salı 2. si ise perşembe günleri. Ayrıca perşembe günleri maç atamaları yapılır. Neyse bir perşembe günü U-19 maçları ataması yapıldı maçın hakemi olarak atanmıştım.
Ama o zaman hazır değildim yani kondisyon olsun moral olsun neyse dedim ki iptal ettiriyim sonra da düşündüm iptal ettirirsem olmaz bir daha güvenip maç vermez neyse iptal ettirmedim.
18 Kasım 2012 Pazar günü saat 14:00 da maçım var maç merkezde neyse yola çıktım bizim 1-2 saat önceden hakem odasında olmamız lazım işte evrak hazırlıkları, giyinme, ısınma vs...
Neyse maç başladı tabi bi koşuyorum felaket :D
Dakika 25 oldu içimden dua ediyorum Allahım biri sakatlansından bi nefes alıyım. Ama yok takır takır top oynuyorlar bir o kalede bir bu kalede. Neyse ilk yarı 2-0 A takım önce girdi bende odaya girdim bi baktım ki şortum bildiğin sırılsıklam ne konuşacak halim var nede koşacak neyse kalktım 2. yarıya başladık asıl olay 2. yarıda oldu. Yorgunluk vs artınca taç işaretini yanlış gösterdim. A takım kullanacak ama ben B takımı gösterip sonra A takım kullanacak dedim vs... Ama Allah var maçın skoruna etki edecek bir hata yapmadım neyse olaylar maç bitimin de başladı.
İY: 2-0 Maç sonucu: 2-3 :D itirazlar dışarıdan atılan taşlar felan küfürler havada uçuyo hiç unutmuyorum dedem yaşında bir adam el kol sallayarak küfür ediyordu. Neyse sahadan çıkamadım polisler felan geldi çıktım odaya girdik odadan da 2 saat çıkamadım polisler bekledi olaylar dindi sonra çıkabildim.
Ertesi gün haberler maçın nasıl 2-0 dan 2-3 olduğunu yazınca gerçekten çok üzülmüştüm. Halbu ki ilk yarı iyi oynadılar ama 2. yarı döküldü takım düştü ama bunu kimseye anlatamazsın. Bu benim moralimi yerle bir etti daha sonra ise TFF açıklama yaptı: 6 Hafta dinlenme bunun açıklaması 6 hafta maç yok :D
İşte böyle kötü bir günüm olmuştu.
Ama şunu söyleyim iftira atan gazetelerin hepsi tekzip yaptı yenilen takımın hocası bile konuşma yaptı takım oyundan düştü vs. diye ama gel gelelim kim anlar.
Hatasız Kul Olmaz deyip yazımı bitirmeden önce son bir hatırlatma Hiç bir hakem kasıtlı hata yapmaz aslında arkadaşlar...