artizfm en iyisi reklam vermek, ama reklam verince dikkat edilmesi gereken kısımlarda var tabiki. Kullanıcıları çekecek bir slogan,resim kullanılmalı. Hatta mümkünse video olsun ama uzun süreli değil maximum 1 dakikalık tanıtım videosu. Yani diğerlerinden farklı olmaya çalışın. Yoksa sizin gibi reklam veren yüzlerce insan var. 450 tl nin hepsini reklama harcamak yerine 150tl sini video işlerine harcayın.
sovetski Hocam video işleri derken ? Mizah sayfası olacak ve ideal bir video editini kendim hazırlayıp tanıtımda kullansam olmaz mı ? Yoksa 150 TL'ye dediğiniz gibi tanıtım videosu mu yaptırmalıyım ?
faruk16 ama her şeyi ile ortalama olur değil mi ? Yani daha önce yaptım öyle bir hata 60K sayfa aldım 5 kişi dahi beğenmiyordu gönderileri.
Hocam büyük ihtimale beğenileri organik olmayan bir sayfa satın almıştınız böyle bişey başıma geldiği için direk bunu düşündüm bir sayfa satın almıştım yaklaşık 80K ama beğeniler çok kötüydü daha sonra anladım ki sayfa hile kasılmış.
artizfm kendiniz video hazırlaya biliyorsanız paranız cebinize kalır tabiiki. 10-15tl ye güzel introlar alarak çok kaliteli video yaparsınız.
O zaman dediğiniz şekilde ilerlemeyi uygun görüyorum bende. Son olarak sizce organikliğini önemsemeden 150 liraya falan beğenisi iyi bir sayfa alıp reklamları onun üzerinden yapsam ne kadar mantıklı olur ?
KingBlogger Zaten öyle olmayan sayfaları da satmıyorlar genelde.
artizfm diyelimki 150 liraya 20k-50k ve s. beğenili sayfa aldınız. ama hiçbir faydası yok. Siz 150tl yi çöpe atmak istemezsiniz herhalde çünkü kolay kazanılmıyor o para. Günlük 5 tl den 1 ay boyunca reklam verebilirsiniz. 1 ay sürecinde topladığınız minimum 5k beğeniden en az 1k kullanıcı aktif olur ( tabi bu size bağlı ). Şimdi 150 tl ile 50k ölü sayfamı istersiniz yoksa 5k ya azda olsa temiz sayfamı ? Birde mantıklı düşünmek gerek, eğer sayfanızdan memnun olsaydınız, 150tl ye satarmıydınız? Tabiki hayır, bir sponsor bulup reklamla para kazanırdınız. Benden bu kadar gerisi size kalmış :)
danqer hocam günlük 5 TL ama 3 ay boyunca devam edecek şekilde.
ama bir de şöyle düşün sayfa aldın diyelim o sayfayı büyültmeye devam edersin. istediğin reklamı yaparsın hatta paraya bile dökebilirsin başkalarının reklamlarını yaparak :)