oktayt
İş olsun işte
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
Bilişim/İnternet
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
Ekstra özellikler istiyorsanız tema vs. para vermeden yada çok iyi derecede css html php bilgisine sahip olmadan hiç bir şey yapamazsınız. E-ticarette seo ile hiç bir şey yapamazsınız rakiplerinize bakın sahibinden teknosa bimex hepsiburada n11 vs. Eğer bütçeniz kısıtlı ise en ekonomik ve en geniş çözüm aracı olarak opencart kullanın wordpress bu konuda çok yetersiz ayrıca güvenlik sıfıra yakın (e-ticaret açısından) prestashopda türkçe destek yok denecek seviyede yoksa görsellik açısından opencarttan çok daha iyi. Seo satış olayınıda adwords ile çözebilirsiniz elinizde uygun fiyatlı ürün varsa etkileyici reklamlarla (yani a ürünü 10 krş diye değil şok kampanya yüzde yüz güvenilir ürün bu haftaya özel yüzde 30 indirim gibi )satış yapabilirsiniz.
Wordpress Php düzenleme işleriniz yapılır
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Web Yazılım & Programlama
-
-
Ad Soyad
N** E**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Prestashop'u ince ayrıntısına kadar bilen ve müşterilere sorunsuz şekilde teslim eden biri olarak söylüyorum ; Prestahop E-Ticarette 1 Numara..Özellikle Admin Panelin Dinamikliği, SEO Ayarları ve Görsel Kalite Bazında..
Öneririm Size..
.NET Web Yazılım & Programlama
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Web Master - php developer
-
-
Ad Soyad
T** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Ücretsiz yapmanız pek mümkün değil ben opencart kullanıyorum ücretsiz eklentiler var ama her zaman işe yaramıyor kendinize göre geliştirmeniz gerekiyor bunun içinde illaki para harcamanız gerekir diğerlerinde de aynı değişen bir şey olmaz
www.devaevi.com.tr - www.saglikvesiz.com
aBouT
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
ucretsiz e ticaret bulman imkansız gibi bişey hocam buldgunz temalar eksik sorunlu olur. Birtek opencart var oda eklentiler ücretli temalar vs. e ticaret dediginizde ücretsiz başlamayın hocam daha iyi
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
programcı
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
wp yap geç zaten sitenizden satamayacaksınız gittigidiyor n11 fln en iyisi sizler için
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
İnşaat Mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
yorumlarınız için teker teker teşekkür ediyorum. dediğim gibi deneme amaçlı yapıyoruz deneme içinde gidip 3000-5000 lira vermek aptallık olur. profesyonel bir şey de istemiyoruz. opencartı deneyeceğim. tekrardan teşekkürler
Myiso
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
E-Ticaret Uzmanı +Seo+ Adwords
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%92)
Eticaret sitesi ve kampanya hazırlama konusunda uzmanlık alanıma giriyor ve bu konuda size yardımcı olabilirim. Paket yöntemine kesinlikle gitmeyin. Zararlı çıkarsınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
İnşaat Mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
aşırı geniş bir ürün yelpazem yok zaten o yüzden düşünmüyorum kampanya tarzı şeyler şimdilik..
1 kişi bu mesajı beğendi.