-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Keyfci
-
-
Ad Soyad
F** O**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Arkadaşlar web site işlerinden hiç anlamam ama işim gereği günde 8 saat pc basında oldugumdan dolayı bir site açıp ilgilenip para kazanmak istiyorum. Sizden ricam olsa hangi sektörde site açayım ? Günde rahat 7-8 saat ilgilenırım maddi olarak pek bi beklntım yok sistem oturunca aylık 300-500 getirisi olsun yeterli. E-Ticaret için bütçem yok bundan baska napabılırım ? Nasıl kazanabilirim ? Ne tür site açmalıyım ?
Yardımcı olabilicek fikir alışverişinde bulunacak deneyimli arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.. :)
Yola çıktıklarını yolda bulduklarına değişirsen ; Hem yolunu kaybedersin, hem dostunu..
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Fullstack Developer
-
-
Ad Soyad
A** P**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
bir blog açıp her şey hakkında özgün yazılar yazıp sitenize de adsense reklamları koyarak para kazanabilirsiniz mesela hocam
1 kişi bu mesajı beğendi.
PHP & NodeJS | HTML & CSS & Javascript & jQuery | Vue.Js | RabbitMQ | Docker | Laravel | mongoDB | TypeScript | Redis
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ARGE
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Maddi beklentim yok ama aylık 300-500 getirisi olsun demişsiniz ya hocam, o biraz hatta epey düşündürücü. Giriş için bütçeniz nedir size bir paket sunacağım?
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Keyfci
-
-
Ad Soyad
F** O**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
serras62 hocam paketten kastınız nedir ?
Yola çıktıklarını yolda bulduklarına değişirsen ; Hem yolunu kaybedersin, hem dostunu..
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Beni yanlış anlamayın ve konunuzu baltalama amacı taşıdığımı düşünmeyin; Rumuzunuzun hemen altında yazan "Google moderatörü" ilgimi çekti, yanı sıra açmış olduğunuz konu içeriği ve kural ihlalleri de çelişki uyandırdı.
Size öncelikli tavsiyem, Forum kurallarını baştan aşağıya okuyup ihlal yapmamaya çalışmanız. Ardından forumda aktif bir biçimde olup kendinizi geliştirmeniz. Konu içerisinde belirtmiş olduğunuz 7-8 saatlik bir zaman dilimini açılan bilgi amacı taşıyan makalelerimizi okuyabilirsiniz.
Wm aracı forumun yakın zamanda başlatmış olduğu ve cok beğendiğim bir uygulaması da " Nedir " makaleleri, ayrıca blog sayfasında önemli bilgiler de paylaşılıyor ve güncel. Dahasını bulamazsınız :)
Saygılar..!
1 kişi bu mesajı beğendi.
Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.