lostyazilim
tr.link

Sitem gelip gidiyor

5 Mesajlar 847 Okunma
acebozum
tr.link

pars11 pars11 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Girişimci
  • Konum Batman
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 14
  • Beğeniler 1 / 2
  • Ticaret 0, (%0)
Beyler bir dns değişimi yaptım domain için site aylarca geriye gitti ilk 1.haftadaki haline filan sonra hosting şirketini aradım dediler sunucuda bir sıkıntı yok şuan son yedekte duruyor sql ye girdim herşey duruyor ama anasayfayı açınca sadece 60 film var sonra Wordpress i güncellemeye çalıştım database güncelleniyorda kalıyor güncellemiyor wordpress i sonra tekrar yazılardan birini link olarak açtım
şu şekilde

http://www.filmdizievreni.net/kardes-payi-1-sezon-tum-bolumler/

geldi anasayfaya girdim yine 60 film var tekrar yeniledim düzeldi arkadaş giriyor 60 yeniliyorum 3400 oluyor site gelip gidiyor bide arada wp-config kaynaklı veri bağlantısı hatası yazısı geliyor yeniliyorum düzeliyor iyice şaşırdı ne yapacağını birileri yardım etsin nedir bunun çözümü Not:Wordpress son sürüm güncel tekrar yüklemiyor.

Ek Olarak:

örnek resim soldaki yandex sağdaki opera birinde eski hali birinde yeni hali 2 sindede çerezler tertemiz anlamadım gitti

wmaraci
reklam

ChecK ChecK www.hburaktasyurek.com Kullanıcı
  • Üyelik 27.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Server Uzmanı ve Php Dev.
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad H** T**
  • Mesajlar 542
  • Beğeniler 78 / 121
  • Ticaret 28, (%100)
hata yazısını buraya yazar mısınız
pars11

kişi bu mesajı beğendi.

pars11 pars11 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Girişimci
  • Konum Batman
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 14
  • Beğeniler 1 / 2
  • Ticaret 0, (%0)
Hocam 1. hatada bir hata yazısı filan yok sadece siteyi eski tarihe alıyor attıgım fotoğraftada göründüğü gibi 2. hata wp-config bağlantı kurulamıyor hatası oda 10 da bir denk geliyor sayfayı yenileyince düzeliyor şimdi önemli olan birinci hata 10 dakka 60 film gösteriyor site 10 dakka 3400 film hayır sadece 60 gösterse düzeltiriz bir şekildede bir onu bir onu olunca insan ne yapçağını şaşırıyor

Ek Olarak: Hocam 1. hatada bir hata yazısı filan yok sadece siteyi eski tarihe alıyor attıgım fotoğraftada göründüğü gibi 2. hata wp-config bağlantı kurulamıyor hatası oda 10 da bir denk geliyor sayfayı yenileyince düzeliyor şimdi önemli olan birinci hata 10 dakka 60 film gösteriyor site 10 dakka 3400 film hayır sadece 60 gösterse düzeltiriz bir şekildede bir onu bir onu olunca insan ne yapçağını şaşırıyor

Ek Olarak: Yeni baktığma göre sıkıntı sadece anasayfada filmlerden birine tıklayınca yine yeni haline dönüyor

ChecK ChecK www.hburaktasyurek.com Kullanıcı
  • Üyelik 27.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Server Uzmanı ve Php Dev.
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad H** T**
  • Mesajlar 542
  • Beğeniler 78 / 121
  • Ticaret 28, (%100)
site adresi verebilir misin?

wmaraci
wmaraci

bymuratmis bymuratmis WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek web yazilim
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 454
  • Beğeniler 64 / 116
  • Ticaret 16, (%100)
hocam veri tabani baglanti hatasi icin . eger veri tabaninda birden fazla kullanici tanimliysa 1 e dusurun veti tabani kullanici sayisj fazla olunca bazen karisiklik olabiliyo.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al