lostyazilim

Kadınlar neden aldatır?

13 Mesajlar 2.010 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Arslanturk Arslanturk Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 20.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek PHP
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 47
  • Beğeniler 0 / 10
  • Ticaret 4, (%100)
Aldatan Kadın Oranında Artışın Nedenleri

Erkeklerin aldatmasına alışık olduğumuz bir dünyada, son zamanlarda kadınların da aldattığı yönde büyük bir artış olduğu, istatistiksel olarak kanıtlanmış durumdadır. Bu verileri boşanma davalarında görülen artışta güçlendirmiştir. Hemen hemen aldatan erkek oranına yakın bir oranda kadınlarda eşlerini veya birlikte oldukları erkekleri aldatmaktadır. Peki bu artışın sebebi nedir ve kadınlar neden aldatır?

Kadınlar neden aldatır? B u soruya verilecek tek cevap ise erkeklerle neden dolayı aldatıyorsa ondan dolayı olabilir. Aslında nedenler bu kadar basit değildir. Bu konu üzerinde yapılan araştırmalar gösteriyor ki ilk sırayı cinsel nedenler alıyor. ABD de yapılan bir araştırmanın sonucu ise oldukça ilginç. Buna göre; erkeklerin anlayışsızlığı, espiri anlayışından yoksun olmaları ilk sıralarda yer alıyor. Daha sonra yetersiz cinsel performans ve eşlerinin yeterince kibar davranmamaları geliyor. En az yüzdeye sahip olanlar ise, tembel eşlerin hayat ile ilgili bir planlarının bulunmaması ve bakım ve temizlik konusunda erkekleri yeterli bulmamaları geliyor. İş dünyasında ve yaşam arenasında başarısız olan eşler ile sosyal sorumluluktan kaçan erkekler de aldatılma nedenleri arasında yer alıyor. Kadınların çok az bir yüzdesi ise eşlerini cimri bulduğu için aldatıyor. Son zamanlarda bu nedenlere bilgisayar başında geçirilen zaman ve yoğun olarak kullanılan sosyal medyada eklenmiştir.

Bu zamana kadar erkekler neden aldatır diye yapılan araştırmalar, yazılan yazılar ve kadınlara yapılan önerilerin yerini, son zamanlarda kadınlar neden aldatır? Sorusu almıştır. Yapılan araştırmalarda gösteriyor ki erkekler bu sorunun cevaplar aranıyor ve erkeklere öneriler yapılıyor. Aldatılmak istemeyen erkekler esprili, bakımlı, eşlerine en üst düzeyde önem göstermeli ve cimri olmamaya çalışmalı. Sosyal sorumluluk projelerinde yer almalı ve iş dünyasında da başarılı olmalılar.
Tamamen özgün ve güncel konular yer almaktadır (ç(alıntı) yoktur.)

http://www.sendeyap.net/kadinlar-neden-aldatir/

wmaraci
reklam

mhalat mhalat Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 21.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Bilgi İşlem
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** H**
  • Mesajlar 521
  • Beğeniler 248 / 195
  • Ticaret 1, (%100)
Modern zaman nedenleri üretmeye gerek yok. İnsanoğu iman yoksa her haltı yer. Zinada yapar, haramda yer, içkide içer.
brk AhmetCakmak34 snszhytnaq

kişi bu mesajı beğendi.

SafakCALiSKAN SafakCALiSKAN lafliyorum.com Kullanıcı
  • Üyelik 11.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Amele V.2
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad Ş** Ç**
  • Mesajlar 4641
  • Beğeniler 1124 / 1125
  • Ticaret 7, (%100)

mhalat adlı üyeden alıntı

Modern zaman nedenleri üretmeye gerek yok. İnsanoğu iman yoksa her haltı yer. Zinada yapar, haramda yer, içkide içer.

ne "iman"cılar tanıyorum ben. imansız birinin "kötü" olabileceği kanısına varmayın.

• Üyelik 21.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Bilgi İşlem
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** H**
  • Mesajlar 521
  • Beğeniler 248 / 195
  • Ticaret 1, (%100)

ŞafakÇALIŞKAN adlı üyeden alıntı

ne "iman"cılar tanıyorum ben. imansız birinin "kötü" olabileceği kanısına varmayın.

O kelimenin doğrusu "imanlı" olacak. Bahsettiğiniz kişiler gerçek imanlı değillermiş demek ki. Her sakallıyı işidçi zannetmek kadar yanlış bir düşünce olur. Sakalsız işidçilerde var :)
brk

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 11.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Amele V.2
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad Ş** Ç**
  • Mesajlar 4641
  • Beğeniler 1124 / 1125
  • Ticaret 7, (%100)

O kelimenin doğrusu "imanlı" olacak. Bahsettiğiniz kişiler gerçek imanlı değillermiş demek ki. Her sakallıyı işidçi zannetmek kadar yanlış bir düşünce olur. Sakalsız işidçilerde var :)

boşver orayı, neyse ney. kökten aldım
senin yazdığın yazı bir nevi imansızların insan olamayacağıdır. bu kanıya nasıl vardın?

• Üyelik 21.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Bilgi İşlem
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** H**
  • Mesajlar 521
  • Beğeniler 248 / 195
  • Ticaret 1, (%100)
ŞafakÇALIŞKAN ben öyle bir şey kast etmedim. Anlaşılan ne söylersem söyleyeyim siz yine istediğinizi anlayacaksınız ve çirkinleşeceksiniz. Kurduğunuz cümleler o yönde gidiyor. O yüzden bu konuyu daha fazla uzatmayalım.

• Üyelik 11.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Amele V.2
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad Ş** Ç**
  • Mesajlar 4641
  • Beğeniler 1124 / 1125
  • Ticaret 7, (%100)

ŞafakÇALIŞKAN ben öyle bir şey kast etmedim. Anlaşılan ne söylersem söyleyeyim siz yine istediğinizi anlayacaksınız ve çirkinleşeceksiniz. Kurduğunuz cümleler o yönde gidiyor. O yüzden bu konuyu daha fazla uzatmayalım.

o zaman ben küfür edeyim ama öyle birşey kastetmiyim?

bundan ne anlar bir insan?

"Modern zaman nedenleri üretmeye gerek yok. İnsanoğu iman yoksa her haltı yer. Zinada yapar, haramda yer, içkide içer. "

burada sadece ben yanlış anlamamışımdır emin ol

• Üyelik 21.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Bilgi İşlem
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** H**
  • Mesajlar 521
  • Beğeniler 248 / 195
  • Ticaret 1, (%100)
ŞafakÇALIŞKAN senin uslubunla yazayım.
Kötü insan ne demek? imansız ne demek? önce bunun farkını öğren, sonra gelip yorum yaz.

• Üyelik 11.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Amele V.2
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad Ş** Ç**
  • Mesajlar 4641
  • Beğeniler 1124 / 1125
  • Ticaret 7, (%100)
sen anladın beni. son mesajımdır.

• Üyelik 21.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Bilgi İşlem
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** H**
  • Mesajlar 521
  • Beğeniler 248 / 195
  • Ticaret 1, (%100)
Eğer yazdığım cümle genelleme olarak anlaşıldıysa özür dilerim. Amacım bu değildi. İnsanları kesin çizgiler ile ayırmam. Yazdığım fenalıkların iman eksikliğinden kaynaklanabileceğini ifade etmek istemiştim.
Benimde bu konudaki son yorumum.

wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al