-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Fen Bilimleri Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
Y** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Youtubeda corel derslerim vardı bugün birisi lanlulunlu konuşma sebebim ile tüm videolarımı sildim insanlara iyilik yaramıyor herşeyi parası ile yapacaksın youtubeda paralı olsun parası aklı olmayan girmesin abi yoksa evde otursun duvara baksın birine küfür etsek herkes izler alkışlar eğitim videolarına ne diye dil uzatırsınız anlamam.Kısacası isyanım var diyebilirim.
Yener BERKTAŞ
mhalat
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Bilgi İşlem
-
-
Ad Soyad
M** H**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam pireye kızıp yorganı yakmışsınız. Eğitim videoları yapanları hep imrenmişimdir. Keşke silmeseydiniz de kanalı yorumlara kapatsaydınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Fen Bilimleri Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
Y** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Videolar var elimde gerekirse daha iyisini de yaparım ama bu tip insanların varlığı bizi soğutuyor.vaktim oldukça Türkçe olmayan Corel dersleri atıyordum artık bıraktım herkes kursa gitsin ogrensin bakalım bizim anlattığımız kadar anlatabiliyorlar mı
Yener BERKTAŞ
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Ne gerek var sizi çekemeyene kulak asmaya? Belli ki bir derdi var, umursamayın uğraşsın dursun.
Ben anlam veremedim başkasına kızıp videoları silmenize. Atın dailymotion, vimeo, youtube gibinfarklı platformlara, açın para kazanmayı, ufak ufak getirisi olsun, diğerleri kıvransın dursun.
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
--
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Aynı şekilde benimde YouTube kanalıma gelen gereksiz insanların yapmış olduğu yorumlar oluyor. Yorumu silip üyeyi engelleiyorum ve sorun çözülüyor :)
yakupqqq
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
üniversite öğrencisi
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
yeni nesil çoluk çocuk bunlar. küfür edince kendilerini erkek zanneden tipler. engelle gitsin.
türkçe kaynağın çok az olduğu konularda içerik paylaşanlara saygı duyarım. hatta kanalınıza abone oldum :)