lostyazilim
tr.link

İnternet Alışverişlerinde Dolandırılma Önlemi

12 Mesajlar 1.691 Okunma
acebozum
tr.link

SizinWeb SizinWeb . Kullanıcı
  • Üyelik 04.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Yönetici
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ş** K**
  • Mesajlar 3625
  • Beğeniler 1459 / 1458
  • Ticaret 135, (%100)
Sözlerinize Katılıyorum ancak Ticaret e yeni adım atmaya başlıyan kişilerde fırsat verip destek olmak gerek ki dürüst ve işinin hakkını vermeye çalıştığı belli olsun ancak genede sözlerinize katılıyorum FurkanKandemir

Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.
wmaraci
reklam

UNKEF UNKEF WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek ARGE
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad F** Ç**
  • Mesajlar 2422
  • Beğeniler 995 / 744
  • Ticaret 17, (%100)
FurkanKandemir Hocam yalnızca hangi iş kime yaptırılı konusunda kısmen haklısınız. Neden kısmen? Çünkü eğer burada sabit, yalnızca belirli kişilere belirli işler yaptırılırsa yeni katılan arkadaşlar veya yeni girişimcilik yapacaklar için fırsat diye bir şey olmaz. Diğer bir yandan belli işleri belli kişilere yaptırırsa herkes, o zamanda yapanlar zaten yetişemez ve yaptıkları işin profesyonelliği kalmaz.

Diğer konuda, yani 3-5 kuruşa iş yaptırma söyleminize ise asla katılmıyorum. Çünkü burda öğrenci kardeşlerimiz, arkadaşlarımız var. Yaşları genç olanlar özellikle... İşte bunlar ücret konusunda belirli bir gelirleri olmadığı için ve harçlıklarındna artırdıklarıyla iş yapmak istedikleri için ücretlerde sizin 3-5 kuruş dediğiniz meblalar dahi büyük gelebilir bu arkadaşlarımıza. Diğer bir yandan, ben mesela bu foruma katıldığımdan beri yalnızca bu forum üzerinden yaptığım antlaşmalar için net hesaplamadım ama şuan düşündüğümde yaklaşık 2000 TL kadar harcama yapmışım çeşitli arkadaşlara.

En son anlaşarak iş yaptığım bir arkadaştan ise halen ses soluk yok ve foruma da 3-4 gündür giriş yapmadığı için bekliyorum belki başına bişey gelmiştir insanlık hali diye. Ödememi de yaptım kendisine 180 TL ve daha da göndereceğim normalde işi bitirse.
Dahiturk

kişi bu mesajı beğendi.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al