9 Yıllık Adsense ve Wordpress Tecrübemizle Her Şeyi Bize Bırakın, Arkanıza Yaslanın ve İçerik Girmeye Başlayın. Ücret Kampanya Nedeniyle Sadece 99 TL
İngilizce siteler için yabancı lokasyonlu host ve tüm işlemler ingilizce olacak şekilde ücret150 TL [B](Hostunuzu kendiniz alacaksanız ingiltere ya da abd lokasyonlu olması gerekiyor.Aksi halde siteden verim alamazsınız.)
Neler Yapılacak? Hizmetler ve İşlemler:[/B]
1-Domain: İstediğiniz domain tarafımızdan kayıt edilecek.
2-Hosting: Siteniz için ücretsiz hosting hizmeti sağlanacak.
3-Maksimum kazanç odaklı (adsense kurallarını ihlal etmeden) profosyonel adsense yerleşimi yapılacak.
4-Tüm wordpress optimizasyon işlemleri:
a-Tema ve adsense uyumluluğunun sağlanması.
b-Gerekli tüm eklentilerin kurulması. (7 farklı eklenti)
c-Temel site içi seo ayarlarının yapılması.
Kampanya Nedeniyle Ek Ücretsiz İşlemler
1.İstemeniz halinde 1 adet sektörünzle ilgili özgün makale.
2.Ücretsiz özgün seo kitapçığı..
Temel Çalışma Kriterleri:
1-Doğal olmayan adsense ban'a ya da sandbox cezasına neden olabilecek hiçbir işlem yapılmaz.
2-Tüm işlemler kendi sitemiz için yapılıyormuş gibi özenle ve şevkle yapılır.
3-Domain Kaydı ve Hosting Açılışı yapılacağı için ücret peşin alınır.(Domain ve hostunuz varsa ücrette indirim için görüşülerek anlaşma sağlanır.)
4-Tüm işlemler en geç 24 saat içinde tamamlanarak tarafınıza bilgiler iletilir.
[SIZE="4"]
Ek: Sadece bu hizmet için hazırladığım hit toplama tekniklerine yönelik özgün makalemi hizmeti alanlarla paylaşıyorum.
İsterseniz mevcut siteleriniz için Sadece Tema ve Adsense Yerleşim Optimizasyon hizmeti verilir. Ücret 30 TL'dir.
Güvenilirlik ve iş ahlakı konusunda şüphe etmemeniz için traderlerimden birkaçını alıntılıyorum:
yorumlar:
cthax
Kesinlikle Tavsiye ediyorum birebir ilgisini ve sabrını takdir ediyorum,anlamamızdan kaç saat sonra bile hala ilgileniyor ve sorduğum tüm sorulara açıklayıcı şekilde yardımcı oldu sağolsun.Kesinlikle tavsiye ederim
buyaWEB
Beraberce iş yapılabilecek bir arkadaş tavsiye ederim emek saygını güzel insan
aymoli
arkadaşla yaptığımız ticaret tamamlanmıştır.Bana çok yardımcı oldu güvenilir bir arkadaştır
ealtun
Ödemeler konusunda sözünün eri, iş ahlakı olan, çalışılası değerli bir kişi.
ExpeLLee
Hızlı ödeme ve sorunsuz alışveriş. Teşekkürler.
Ramsess
site alındı, güvenilir arkadaş.
Yenile
Güvenilir Arkadaş, Hızlı Ödeme ++
Carpediem
Güvenilir bir şekilde Site Alımı Yapıldı. [/SIZE]
Ustam deneme amaçlı türkçe paket alabilirz de. Şimdi sektörü siz mi seciyorsunuz. Yani bu kazançları elde etmek için bize düşen görev ne olacak.
Şimdi sektörü siz mi seciyorsunuz. Yani bu kazançları elde etmek için bize düşen görev ne olacak. sorularına banada özelden mesaj atabilir misiniz? ingilizce paketi düşünüyorum.