lostyazilim
tr.link

Notedu Sayesinde Ders Notu Alın ve Satın

3 Mesajlar 1.331 Okunma
lstbozum
tr.link

tdilek007 tdilek007 DOT Medya Kullanıcı
  • Üyelik 17.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad T** D**
  • Mesajlar 266
  • Beğeniler 133 / 46
  • Ticaret 7, (%71)
kampusrehber.net olarak üniversite öğrencilerinin tutmadığı notlara kolayca ulaşmasını ve not tutarak para kazanmasını sağlayacak olan Notedu‘yu tanıtacağız.Üniversiteli öğrenci arkadaşlarımızın en büyük sorunudur, not tutmak veya notları bulmak. Notedu sayesinde bu soruna çözüm bulunuyor. Fazla uzatmadan notedu’yu detaylı tanıtalım.

Notedu, hayatına not paylaşım platformu olarak başlayacak ve zamanla kapsamlı bir eğitim platformu olacaktır. Projenin temel amacı kaliteli eğitimi ulaşılabilir, ucuz ve çeşitli kılmaktır. Notedu ilk olarak not paylaşım ve satış özelliği ile tüm Türkiye’deki öğrenciler arasında sıklıkla kullanılan ve öğrenci dostu bir girişim olmayı amaçlamaktadır. Bunu da özellikle öğrenci gizliliğine önem vererek, not satış fiyatlarını yüksek karlılık yerine makul fiyatlar ile herkes tarafından alınabilir kılarak, öğrencileri tekel haline gelen ders notu satan fotokopicilerin ellerinden kurtararak, dijital dağıtım ile öğrencileri gereksiz ve istenmeyen baskı masraflarından kurtararak ve en önemlisi ise öğrencilerin sadece öğrencilik yaparak para kazanabilecekleri bir platform olarak sağlayacaktır. Bu güvenin yanı sıra çok platformlu (web-masaüstü-mobil) ve telif hakları açısından kopyalamayı engelleyici bir sistemin kurulacak olması ise e-kitap ve e-dergi gibi yayınların da ilgi odağı olacaktır. Ayrıca sistemin tanınması ve üye sayısının ilerlemesi ile Notedu kendini tüm alanları ile tam bir eğitim platformu haline getirmek için çevrimiçi eğitimleri bünyesine katmaya başlayacaktır. Eğitimler görüntülü veya interaktif formatlarda olacaktır. Eğitimlerin herkes tarafından değil sadece bu konuda profesyonel olan kişiler, üniversiteler veya eğitim kurumları tarafından sağlanmasına izin verilmesi düşünülmektedir. Böylece yüksek kalitede eğitimi tüm Türkiye hatta tüm Dünya ile en hızlı, en ucuz ve en kaliteli şekilde buluşturmak mümkün olacaktır.
NOTEDU – Yeni nesil ders notu pazar yeri
Kaynak:kampusrehber.net | Notedu Sayesinde Ders Notu Alın ve Satın

DOT Medya
wmaraci
reklam

samdilli samdilli WM Aracı Telefon Onaysız
  • Üyelik 17.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Reklam Ve Pazarlama
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad S** U**
  • Mesajlar 1240
  • Beğeniler 439 / 366
  • Ticaret 36, (%100)
daha site tamamlanmadan tanıtmanın faydası olmaz. tamamlanacak sitenin de tutacağını sanmıyorum. her okul fotokopicisi zaten bu işi yapıyo
tdilek007 UNKEF

kişi bu mesajı beğendi.

tdilek007 tdilek007 DOT Medya Kullanıcı
  • Üyelik 17.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad T** D**
  • Mesajlar 266
  • Beğeniler 133 / 46
  • Ticaret 7, (%71)
Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim. Eğer herşey planlandığı şekilde giderse 15 gün içinde içerik toplanacak ve 15 Ocak gibi tamamen açılmış olacak. Biraz erkenden duyurmak istedik.

DOT Medya
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al