lostyazilim
tr.link

Eğitim Sisteminde Köklü Değişiklikler İstiyoruz! #change.org

5 Mesajlar 746 Okunma
lstbozum
tr.link

glofrum glofrum WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Tasarım , Öğrenci
  • Konum Isparta
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 634
  • Beğeniler 160 / 85
  • Ticaret 0, (%0)

Merhaba değerli öğrenci kardeşlerim.

Ülkemizdeki birçok sorunun temelinde yanlış eğitim yatmaktadır. Bugün, bireylerin yetişmesinde en önemli evre nitekim eğitim evresidir. Bilinmelidir ki bizler, bu ülkenin geleceğiyiz. Bundan 30 yıl sonra, dönemin bakanları, vekilleri, avukatları, doktorları, mühendisleri, ekonomistleri ve daha nice meslek erbabı bizler olacağız. Eğitim sistemimizin kör bir noktası varsa o da ''öğrenme''ye değil ''ezbere'' dayalı bir sistemi barındırıyor olmasıdır.

Biz öğrenciler olarak ''ezber ve not'' tehdidiyle sömürülmek değil, parlak bir vizyona sahip gençler olarak, geleceğe umutla yürümek istiyoruz. Bunun için ülkemizin siyasi ve söz sahibi makamlarından ''ÖNCEEĞİTİM'' adımlarıyla ülkemizdeki eğitim sisteminde köklü değişikliklere imza atmalarını ve öğrencilerin kişisel ve mesleki gelişimlerinde ''Dünya'' vizyonuna sahip olmalarını istiyoruz.

Bizler, gelecekte kendi ekonomimizi inşa etmek, kendi hukukumuzu yaratmak ve kendi siyasetimizle geleceğe yön vermek istiyoruz.

Bizler, evlatlarımıza doğru eğitim ve öğrenimi, hayat gayesinin ''insani değer'' olduğu bir gelecek bırakmak istiyoruz.

Bizler, sadece ülkemizin değil Dünyanın ekonomisine yön vermek ve daha güzel bir gelecek için çalışmalarımızı bütün Dünya'ya duyurmak istiyoruz.

Unutmayın! Gelecek, evlatlarınıza sunduğunuz eğitim ve öğretimle şekillenir.

Sevgi ve saygılarımla...

Destek İçin: https://www.change.org/p/turkiye-buyuk-millet-meclisi-y%C3%BCksek-%C3%B6%C4%9Fretim-kurulu-cumhurba%C5%9Fkanl%C4%B1k-%C3%B6sym-milli-e%C4%9Fitim-bakanl%C4%B1%C4%9F%C4%B1-e%C4%9Fitim-sisteminde-k%C3%B6kl%C3%BC-de%C4%9Fi%C5%9Fiklikler-istiyoruz

wmaraci
reklam

mhalat mhalat Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 21.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Bilgi İşlem
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** H**
  • Mesajlar 521
  • Beğeniler 248 / 195
  • Ticaret 1, (%100)
bırakın bu işleri gidip ders çalışın.

brown brown WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** E**
  • Mesajlar 1748
  • Beğeniler 385 / 385
  • Ticaret 27, (%96)
Gerekli olan ancak change.org ile olacak şeyler değil. Gidin ders çalışın diyenler de öğrencileri at olarak görmekten vazgeçsin.
glofrum Dijiseo

kişi bu mesajı beğendi.

glofrum glofrum WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Tasarım , Öğrenci
  • Konum Isparta
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 634
  • Beğeniler 160 / 85
  • Ticaret 0, (%0)
Sayın mhalat,

Öncelikle değerli tavsiyeniz için teşekkür ederim. Elbette önemli olan ''ders çalışmak'' lakin doğru dersi çalışmak değil midir?

Saygılarımla

wmaraci
wmaraci

AlperenAtasever AlperenAtasever I love SEO Kullanıcı
  • Üyelik 11.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 1269
  • Beğeniler 173 / 271
  • Ticaret 13, (%100)