-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Psikolojik Danışman
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tasarımı çok hoşuma gitti.Bende de vardı 3 sene önce film sitesi.2-3 ayda 30 k hit yapmıştım iyi de getirisi vardı.Bitmek bilmeyen mesajlar bıktırdı kapadım :) Hit için tavsiyelerimi sıralayım
1- Günde 4 içerik gir ( 10-14-18-22) Saatlerini otomatik ayarlayabilirsin yani sabah kalkamam diyorsan akşamdan 10 olanı ekleyeceksin :)
2-Açıklamalar sana ait ve mümkün olduğu kadar uzun olsun.
3-Anahtar kelimeni hd,full vs yerine bunlara oranla rekabeti az olan kelimelerden seç ( tek part,bedava vs gibi )
4-Bazı filmler vardır gelmeden eklemen lazım.
5-Backlink çalışması yaptırma,sen yapacaksın belli aralıklarla forum tanıtımları hepsi farklı yazı olacak minimum 300 kelime.Bunu bir iş gibi görüp disiplin içerisinde çalışman gerekiyor.Ben öyleydim en azından :)
5-Son olarak imlemeyi boş sitelere yapma.Sürekli bir siteye at ama kaliteli olsun reddit tarzı.Benden bu kadar :)
Not : Aslında bu yazdıklarım herkes tarafından bilinen şeyler.Fakat sabır lazım.Herkes kısa yoldan para kazanma derdinde :) Öyle olunca film çöplüğü oluşuyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
www.psikolojiservisi.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
55 / E
-
Meslek
Haber Editörü
-
-
Ad Soyad
L** G**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Öncelikle hak ediyorsanız eğer; Allah yolunu açık etsin.
Sadece son kullanıcı açısından yorum ve tavsiyelerim olabilir. Bu konuda profesyonel bilgi ve tecrübeye sahip değilim. Sadece müşteri önerileri bunlar.
1- Kesinlikle kopyala / yapıştır şeklinde abuk subuk film özetleri veya filmin konusu kısımları en büyük eksi puanlardan benim için.
2- Sakın kullanıcılara otomatik reklam tıklatma yerleştirme sitene. Ben bu tür sitelerden şahsen anında çıkıyorum gördüğüm anda. Elbette reklam alacaksın, ama kullanıcı tercihine bırak reklam tıklamaları. Sahtekarca alakasız otomatik reklam tıklatma sakın. Hemen çıkarım siteden. Hem helal de değil o şekilde yaparsan.
3-Site tema ve tasarımı fena değil, hoş olmuş bence. Ve kullanışlı da aynı zamanda.
Başarılar...
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Y** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Teşekkür ederim hocam iyi dileklerin için.Kopyala yapıştır şeklinde olmaması için çok uğraşıyorum uğraşacağım da.İster para kazanayım ister kazanmıyım.Öyle çok reklam alıyım paralar kazanayım derdinde değilim üstte de dediğim gibi günde 4 5 film izleyen biriyim ve başarısızlığa alışığım.Olur da birkaç kuruş harçlık çıkarabilirsek ne ala yok olmuyosa da üzülmem bunun için.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Reklam Ajansı
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Yanlız türkiyede açılabilecek en rekabetli alanlardan birisi film dizi siteleri çok sağlam siteler var ama tabi zamanla olmıyacak şey yok
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Y** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Haklısın hocam benim tek amacım var o da şu; şuan bu işle uğraşıyorum severek uğraşıyorum hem de tek amacım bu işi iyi yapmak.zaten ülke işini iyi yapmayanlarla dolu her alanda.konuyu da bu yüzden açtım zaten iyi yoldamıyım diye anlamak için.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Uluslar arası lojistik
-
-
Ad Soyad
Ş** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
tema hoşuma gitti. reklam olmadığından mıdır nedir site hoş göründü gözüme. bence ne yapıyorsan böyle devam et. Anahtar kelimelerde de rekabeti az olanlardan yürü. Sosyal medyayı da yukarıdakilerin dediği gibi sık kullan. Sürekli film paylaşımı yap girdiğin bütün filmleri paylaş hitlerin kesinlikle artacaktır.
http://www.nakliyattalebi.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Profesyonel Seo
-
-
Ad Soyad
Ü** T**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Logo mogo hikaye içeriğin düzgün açılsın yeter. Yalnız tekpart ekleme alternatif olsun. İçeriği kendinin upload edip etmemeninde bir önemi yok. Çekmede yapıyorsun zaten. Bi filme baktım 11 part eklemişsin. Gayet itici. Tekpart yukle ama 3-5 alternatifli olsun. Konuyuda özgün yazmana gerek yok iyi film yukle imdb puanı yüksek filmler. Millet girip 2015 saçma sapan filmleri aratmıyor. En iyi filmleri aratıyor. Örneğin Eseretin Bedeli Full İzle gibi , Truva HD İzle , En iyi filmleri yoğunlaş. Yerli dizileri direk şutla hemen sil. Bukadar :)
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
55 / E
-
Meslek
Haber Editörü
-
-
Ad Soyad
L** G**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bir film manyağı olarak siteni sık kullanılanlar listeme ekledim. Umarım güncel filmleri sayende izleyebiliriz.
Kolaylıklar diliyorum sana.