-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
profesyonel Oyuncu
-
-
Ad Soyad
C** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar ,
Ben bir torrent sitesi açacağım daha önce blogger.com da 1,5 2 yıllık bir deneyimim var ben şimdi .org veya herhangi bir domain ile güzel bir torrent sitesi açacağım ama nasıl oluyor bilmiyorum domaini aldım nasıl aktif edicem nerden yazı yazıcam nerden editleme yapacağım nerden başlık yapacağım hiçbir bilgim yok eğer blog gibi ise yapabilirim yardımlarınızı bekliyorum ve bir ricam daha var torrent için güzel bir tema arıyorum ücretsiz olsun ücretlide olabilir ama 20tl ye ücretli tema olacağını sanmıyorum kolay gelsin...
1 kişi bu mesajı beğendi.
main
codertr.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Hocam skype eklersen hazırsa hostun domain in yardımcı olayım. Veya almadıysan alman gereken 2 şey hosting ve domain yazarsan yardımcı olabilirim.
eskisehirwebtasarim.net
sterk
boş kalsın olunca yazarım
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Atama bekliyor
-
-
Ad Soyad
C** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
2 yıllık deneyim olupta bunları bilmemek şaşırtıcı blog gibi her şey sadece host ve domain alıyorsunuz. Anlatsam 3-4 paragraf yazı yazarım ney nedir diye araştırma yaparsınız her şeyi öğrenirsiniz gerekn yerde wmaracı ailesi olarak biz yardım ederiz
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Reklam Ajansı
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
olayın çocukluğuna inmemiz gerekiyor açıkçası şuan :D
2 kişi bu mesajı beğendi.
main
codertr.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
WhatsApp telefon numaramı yolladım orda iletişime geçebilirsin.
eskisehirwebtasarim.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** K**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
uygun fiyata sitenin teması dair kurup aktif ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Reklam Ajansı
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
bak cogu firmada artık tek tıkla sanki oyun program yükler gibi bilgisayarına wordpress joomla gibi siteleri kuruyorsun hiç birşey bilmesen bile yapılabilecek şeyler eğer istersen googleye cpanel tek tıkla kurum yaz youtube videoları ara yada. firmayı almadna önce ara deki ilk defa kullanıcam domainimi falan bağlarmısınız baglasınlar yada onlarda internette resimli videolu anlatımlar ile var
Host ile domaini bağladıktan sonra xxx.com/cpanel yaz gir uygulamalar diye bir kısım olur orda wordpress i görürsün ordan tıkla kur sonrada wordpress tema yükleme yaz bak sonra tema bul ücretsiz temalar falan yazıp yükle dene çok çok kısa sürede wordpress sitesi açıp kullanmaya başlarsın. Teman oturduktan sonrada yavaş yavas seosu o su busu öğrenirsin kolayca