lostyazilim
tr.link

Bitcoin Kazanmak İsteyenler İçin İdeal Site

3 Mesajlar 1.212 Okunma
lstbozum
tr.link

kuvayi kuvayi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 55 / E
  • Meslek Haber Editörü
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad L** G**
  • Mesajlar 305
  • Beğeniler 56 / 55
  • Ticaret 3, (%100)
Merhaba arkadaşlar,

Forumda Bitcoin bölümü olmadığı için mecburen burada açmak durumunda kaldım konuyu. Bitcoin konusuna yabancı olmayanlar az çok bilirler bu tür siteleri.

1-Sitemiz klasik Bitcoin kazanma siteleri gibi. Ancak bu sitedeki sistem biraz farklı. Oyun üzerinden Bitcoin kazanmak üzerine kurulmuş.

2-Ancak her 10 dk. da bir en az 300 Satoshi ile 1.000.000 Satoshi kazanma şansınız var. Üstelik size 3 hak veriliyor oyun içerisinde.

3-Yüksek meblağ kazandığınız takdirde devam etmek zorunda değilsiniz. Ben şahsen ilk seçimimde 2.000 Satoshi kazandığım zaman çekiyorum kasaya tutarı :) Küçük meblağlarda 3 hakkımı da kullanıyorum daha büyük bir miktar yakalamak için.

Daha önce de paylaştığım buna benzer reklam üzerine bitcoin kazandıran site gibi bundan da ödemeyi alınca paylaşmak istedim siteyi sizlerle. Ortalama saatte 6 kere oynayabiliyorsunuz ve yaklaşık 20,000-30,000 arası Stoshi kazanmanız yüksek olasılık.

Arada takılmak isteyenler için ideal Bitcoin kazandıran sitelerden biri bence. Ben sıkılmadan arada tıklıyorum ufak ufak.

Ref.siz Kayıt Linki : http://fieldofbitcoin.com

Ref.li Kayıt Linki : http://fieldofbitcoin.com/?r=2618

YA KAZANDIĞINIZI ALIN, YA DA YENİ BİR ŞANS DENEYİN

SON ŞANSINIZDA BAHTINIZA NE ÇIKARSA MECBUREN ONU ALMAK :)

KAZANÇ TABLOSU

ACCOUNT BALANCE

ÖDEME KANITI

BOL ŞANSLAR :)

wmaraci
reklam

Tolga26 Tolga26 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Reklamcılık
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad T** B**
  • Mesajlar 399
  • Beğeniler 159 / 75
  • Ticaret 25, (%100)
Bitcoin cüzdanı ne kullanıyorsunuz?

kuvayi kuvayi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 55 / E
  • Meslek Haber Editörü
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad L** G**
  • Mesajlar 305
  • Beğeniler 56 / 55
  • Ticaret 3, (%100)
Ağırlıklı olarak Coinbase kullanıyorum. Şu anda transferlerde kesinti yapmıyor. Üstelik alt cüzdanlar da açabiliyorsunuz, bazı sitelerde avantajlı oluyor. Şu anda 4 cüzdanım var.

Coinbase
Blockchain
Xapo
BTCTurk

Ama paylaştığım siteyi bıraktım, çünkü tıklama başına satosileri çok düşürdüler bir ara. Şimdi nasıl bilemiyorum.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al