lostyazilim
tr.link

Google Play Uygulama Yükleme ÜCRETSİZ! Uygulamanız Google Play'da Yayınlansın!

5 Mesajlar 1.980 Okunma
lstbozum
tr.link

Heuristic Heuristic Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 04.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Web Hacking, Exploits/Vuln.
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 4777
  • Beğeniler 1139 / 2068
  • Ticaret 297, (%99)
Merhabalar,

Değerli arkadaşlarım forum da dolaşırken bir kaç tane konu denk geldi. Google Play'da Developer hesabı almak biliyorsunuz ki ücretlidir.

Bir çok ögrenci arkadaşımız var durumu musait olmayan, ben bu konuda kendi 4 yıllık hesabım üzerinden uygulamalarınızı ücretsiz olarak yayınlıyorum.

Yanlız bir kaç tane şartım olacak; Şartlandırma aşağıdaki gibidir.

1.) Müstehcen içerikli hiç bir uygulama yüklenilmez.
2.) İnsanları aldatan, sömürmeye yönelik reklam kasılan uygulamalar yüklenilmez.
3.) Ücretsiz olarak online hazırlanan ve kötü eylemlere yönelik uygulamalar yüklenilmez.
4.) Uygulama gönderirken alt kısımda sizlere vermiş olduğum şablona göre uygulamayı gönderirseniz, Ne benim vaktimi almış olursunuz nede kendinizi ugraştırmış olursunuz. Böylelikle hızlı bir şekilde uygulamanızı yükler ve onay süresine geçişini sağlamış oluruz.

https://gelecegiyazanlar.turkcell.com.tr/konu/android/egitim/android-201/google-playe-uygulama-yukleme-ve-guncelleme

Üst kısımda uygulama yüklerken, Uygulama başlığı, Uygulama açıklaması, Uygulama APK dosyası, Uygulamaya ait olan kategori ve diğer bilgilendirmeleri resimli anlatım üzerinden dikkatlice okuyup ve ona göre şablonu Metin belgesi ve/ya Dosya olacak şekilde gönderirseniz uygulamalarınızı anlık olarak yüklemeyi gerçekleştirerek tarafınıza bilgi akışı sağlanacaktır.

Uygulama şablonuna göre gönderilmeyen, üst kısım da belirtilen şartlara göre uygulamalar gönderilmez ise hiç bir uygulama yüklenilmeyecektir.

Teşekkür ederim.
akrepkral

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

Karargaht Karargaht WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad C** U**
  • Mesajlar 428
  • Beğeniler 31 / 127
  • Ticaret 0, (%0)
Dikkat et 3, 4 ihlalden sonra hesap askıya alınıyor. Daha doğrusu kapatılıyor. Telifi olan bir kelime, resim yetiyor. Anlamıyorsun bile nasıl olduğunu
Heuristic

kişi bu mesajı beğendi.

Heuristic Heuristic Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 04.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Web Hacking, Exploits/Vuln.
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 4777
  • Beğeniler 1139 / 2068
  • Ticaret 297, (%99)
Bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim ancak developer hesabı zaten A.Ş şirket hesabıdır. İki farklı kullanılan Developer hesabı mevcut olup 4 senedir her hangi bir sorun ve problem yaşanmamıştır. Taktir edersiniz ki böyle bir uygulama yükleme konusunda yardımcı olmamız bize hiç bir şey kazandırmamaktadır. Amaç sadece katkı sağlamak, yardımcı olmak ve ek olarak'da 10 TL yada benzeri rakamlar sunularak teklif edilebilir idi ancak, gerek olmadığını düşündüğüm için bu şekilde konu açtığımı beyan etmek isterim.

Yine de bilgi verdiğiniz için teşekkür eder, Bundan sonraki aşamalar da dikkatli olacağımı ifade etmek isterim. İlgi ve alakanız için tekrar'dan teşekkür ederim. Karargaht

emrensl emrensl Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 07.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** Ü**
  • Mesajlar 47
  • Beğeniler 16 / 7
  • Ticaret 4, (%100)
böyle güzel bi düşünce için tebrik ediyorum abi seni google playa uygulama yüklemek isteyenler için çok iyi para vermekten iyidir teşekkürü çok görmemek gerek tabi.
Heuristic

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

RooteX RooteX Security Pentester Kullanıcı
  • Üyelik 25.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Güvenlik uzmanı
  • Konum Malatya
  • Ad Soyad H** Y**
  • Mesajlar 315
  • Beğeniler 120 / 58
  • Ticaret 16, (%100)
Hala geçerli mi konu acaba ?

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al