Değerli arkadaşlarım forum da dolaşırken bir kaç tane konu denk geldi. Google Play'da Developer hesabı almak biliyorsunuz ki ücretlidir.
Bir çok ögrenci arkadaşımız var durumu musait olmayan, ben bu konuda kendi 4 yıllık hesabım üzerinden uygulamalarınızı ücretsiz olarak yayınlıyorum.
Yanlız bir kaç tane şartım olacak; Şartlandırma aşağıdaki gibidir.
1.) Müstehcen içerikli hiç bir uygulama yüklenilmez.
2.) İnsanları aldatan, sömürmeye yönelik reklam kasılan uygulamalar yüklenilmez.
3.) Ücretsiz olarak online hazırlanan ve kötü eylemlere yönelik uygulamalar yüklenilmez.
4.) Uygulama gönderirken alt kısımda sizlere vermiş olduğum şablona göre uygulamayı gönderirseniz, Ne benim vaktimi almış olursunuz nede kendinizi ugraştırmış olursunuz. Böylelikle hızlı bir şekilde uygulamanızı yükler ve onay süresine geçişini sağlamış oluruz.
https://gelecegiyazanlar.turkcell.com.tr/konu/android/egitim/android-201/google-playe-uygulama-yukleme-ve-guncelleme
Üst kısımda uygulama yüklerken, Uygulama başlığı, Uygulama açıklaması, Uygulama APK dosyası, Uygulamaya ait olan kategori ve diğer bilgilendirmeleri resimli anlatım üzerinden dikkatlice okuyup ve ona göre şablonu Metin belgesi ve/ya Dosya olacak şekilde gönderirseniz uygulamalarınızı anlık olarak yüklemeyi gerçekleştirerek tarafınıza bilgi akışı sağlanacaktır.
Uygulama şablonuna göre gönderilmeyen, üst kısım da belirtilen şartlara göre uygulamalar gönderilmez ise hiç bir uygulama yüklenilmeyecektir.
Teşekkür ederim.