wmaraci reklam
tr.link

Afrika Mangosu ile zayıflayın!

2 Mesajlar 903 Okunma
acebozum
tr.link

oruya oruya zayiflamakistiyorumtr.com Kullanıcı
  • Üyelik 30.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek danışmanlık
  • Mesajlar 39
  • Beğeniler 3 / 0
  • Ticaret 3, (%100)
Site adresi : http://www.africanmangoturk.com/

Site Açılış Tarihi : 2011

Pagerank Değeri: 0

Site İçeriği : Sağlıklı Zayıflama ürünleri

Site Tanıtımı : Birçok kadının ve erkeğin sorunu olan Formda kalma problemi, Afrika Mangosu ile sorun olmaktan çıkıyor.
İçerisinde A, B, C vitaminleri ve yüksek düzeyde Beta Karoten barındıranAfrican Mango, formda kalmayla ilgili olan etkisinin yanı sıra saç ve cilt güzelliğinize de katkıda bulunuyor. Beta Karoten, cilt güzelliğini sağlamaya, gece görme bozukluklarına karşı bağışıklık sistemini güçlendirmeye, çeşitli enfeksiyonların giderilmesine yardımcı bir maddedir.

Dünyada sağlıklı ve kalıcı forma girmek isteyenlerin tercih ettiği bir ürün olan African Mango, artık Türkiye'de. %100 bitkisel olmasından dolayı insanların kullanmayı tercih ettikleri bir ürün olan African Mango forma girme konusunda kişilere yardımcı tek ürün.

Mangonun Faydaları

* Bu meyve içerdiği vitaminler sayesinde cilt ve saçlar için çok yararlıdır.

* Mango; potasyum, lif bakımından yüksektir. ve kuvvetli bir anti-oksidan deposudur.

* African Mango etkin içeriği sayesinde çok güçlü bir yağ yakıcıdır.

* Kilo Vermede Yardımcı Dünya basınından hiç düşmeyen ABD Başta olmak üzere diğer ülkelerde en çok satan ve fayda sağlayan ürün olarak liste başı almayı başarmıştır. African Mango yorumları sayesinde diğer kullanıcıların görüş ve fikirlerini okuyarak daha kapsamlı bilgi sahibi olabilirsiniz.

African Mango hapı İçeriği
African Mango Bitkisel Karışımlı Kapsül Tarım ve Köy İşleri Bakanlığının 17.07.2010 tarih ve G16-2774 Sicil Numaralı İzni İle Türk Gıda Kodeksine Uygun Olarak Üretilmiştir.

African Mangonun İçeriğinde;

Mango Meyvesi, Biberiye, Funda, Zencefil, Tarçın Kabuğu, Mate Yaprağı, Yeşil Çay, Zeytin Yaprağı, Yulaf ve Siyah Çay Bulunmaktadır.

googleasistan
reklam

SafakCALiSKAN SafakCALiSKAN lafliyorum.com Kullanıcı
  • Üyelik 11.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Amele V.2
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad Ş** Ç**
  • Mesajlar 4641
  • Beğeniler 1124 / 1124
  • Ticaret 7, (%100)
neredeyse hergün bu tip zayıflama kapsülleri çıkartıyorlar ve hepsi de tarım bakanlığı tarafından onaylı oluyor, http://www.tarim.gov.tr/ sitesine girdiğimde bilinen bazı zayıflama haplarını isim olarak aratıyorum ve hiçbirini bulamıyorum, tarım bakanlığı tarafından onaylandğını gösteren herhangi bir belge ile konunuza renk katabilirsiniz, ayrıca söylemek istiyorum ki afrika mangosu ürününüzün içerğinde saydığınız o tamamen doğal ürünleri karıştırıp çay ya da macun kıvamında direk yesek zayıflamaz mı bu kilolu insanlar? bu ilaçları kapsül haline getirene kadar ya da o kadar maddeyi makinalarda sıkıştırma esnasında kullanılan maddeler nelerdir? kapsül olunca ister istemez doğal olmayan bişeyler katabiliyorlar, neyse
iyi satışlar
Sungmert

kişi bu mesajı beğendi.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al