-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
Arkadaşlar İşin Suyunu Çıkardınız he :)
Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.
madalyon
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
insanlar kapitalizm sayesinde para kazanıyorlar. onun dışında kapitalizm hiyerarşik zincirdir. bu zindirden memnun olmayan bir bölümde isyanlar başlar fakat bu isyanın başladığı zincir çok eğitimli falan insanlardan olmadığı için neden düzen bu şekilde? diye soramıyor bile çünkü o kadar genelden bakacak eğitim alamamış ezilmiş insanlar oluyor genelde. kapitalizm ne? desen bilmeyebilirler. dolayısıyla bu isyanların sesini "kapitalizm yıkılsın" vb sözlerle duymak yerine "işsizim,xx aydır, evladım aç" gibi cümlelerle duyarız ama onlar gerekli eğitim ve bilgi seviyesinde olsa direktman kapitalizm der çünkü kapitalizmde örneğin bir patron 500 milyar aylık kazanırken işçinin 1.5 milyar alması kabul edilemez bişeydir. Kapitalizme sağlam bir alternatif ise sosyalizm ve sonucunda para konusunda sıkıntı yaşamayan insanların eşitliği. katılırmısınız bilemeyeceğim. bu arada sizinweb örneğin kazanç değil ama reklam olarak işe yarar bence.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ARGE
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Sosyal mesaj yükleniyor... :)
HeroTurk
Ne Mutlu Türküm Diyene!!!
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Cnc programcısı
-
-
Ad Soyad
Ö** Ç**
-
-
-
Ticaret
47, (%100)
siz resmen sahtekarlık yapın diyorsunuz. Milleti kandırınız diyorsunuz. Size ait olmayan birşeyi sizinmiş gibi millete geçirin diyorsunuz. Sakıp sabancı gibi simit satarak zengin olun diyorsunuz(Artık simitin içinde ne varsa) haksız kazanç kazanın diyorsunuz emek hırsızlığı yapın diyorsunuz .... .... ...
Neden helal yoldan para kazanmayı teşvik etmiyorsunuz? Neden insanlara sahtekarlığı öğretmeye çalışıyorsunuz? Neden vergi kaçakçılığına yöneltiyorsunuz?
İşin kötü yanıda 3 sayfa yorumda genelde nasıl çalamazsınız nasıl kandıramazsınız deniliyor biride dememişki bu işi yapabilsen bile yaptığın iş yanlış
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Özel
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Konuya başlamadan önce nickini gördüm ve çalacağın birşey olduğunu düşündüm. Bu sefer su çalmışsın. Sen çalarak kazanıyorsan millete bunu öğretme :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Seo Danışmanı
-
-
Ad Soyad
C** Ç**