-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
işte Türkiye'nin durumu yorumlarda. Gördüğünüz gibi ATAMIZI hakedecek insanlar olmadığı ortada. Herkes kendini bilecek. Savaş çıkacaksa geldikleri gibi tekrardan geri göndeririz. Yorumlara bakarak Türk insanının yeni halinden utanabilirsiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Pek de birşey olacağını zannetmiyorum ben de. Artık ülkeler ekonomik olarak birbirlerine o kadar bağımlı hale geldiler ki savaş ya da başka şeyler çok uzak bir ihtimal. Uzlaşıya varılır ve zamanla kapanır gider bu olay.
1 kişi bu mesajı beğendi.
47003
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Bayrağı astım, sobayı kurdum.
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Sistem Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Karşımızda Irak, Lübnan, Suriye veya Filistin gibi kıytırık bir ülke yok bunda hepimiz hemfikiriz. Teknolojisiyle, bilimiyle ve silahıyla bizden ne kadar üstün olurlarsa olsunlar Çanakkale'de, Anafartalarda, Conk bayırında, Dumlupınarda, Sakarya'da, Kafkas Cephesinde başlarında mükemmel bir komutan ve arkasında sadece 1 avuç vatan sevdalısı mehmetler sayesinde yaşadığımız bu toprakları o günkü şartlar olsa dahi yinede bırakmayacak vatan sevdalıları mevcuttur. Kardeşlerim vatan sevgisi Imandan gelir. Muhtaç olduğumuz kudret damarlarımızda ki Asil kanda mevcuttur. Tarih tekerrürden ibaretse bizlerde tekrar etmeye hazırız.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Doly.com.tr=>Bilişim ve Teknoloji Hizmetleri | DolyBilisim.com=>Proje Bilgisayar Çözümleri