lostyazilim

Eğer istenirse; yeni bir ülke doğar bu memleket topraklarından.

27 Mesajlar 3.667 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

arslanturk0687 arslanturk0687 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 05.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Var.
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad T** Ç**
  • Mesajlar 691
  • Beğeniler 1 / 198
  • Ticaret 2, (%100)

Doxan9 adlı üyeden alıntı

Bizim yeni bir ülkeye ihtiyacımız yok Türkiye Cumhuriyeti bize yeter.. Yeni bir ülke isteyenler defolup gitsin başka yerde kursun.

Saygılar. Çok güzel bir söz. Aynı topraklarda yaşadığımız halde, tüm ihtiyaçların karşılandığı halde kendi devletine düşman çok.
TanerSELEK

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

kuvayi kuvayi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 55 / E
  • Meslek Haber Editörü
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad L** G**
  • Mesajlar 305
  • Beğeniler 56 / 55
  • Ticaret 3, (%100)

Doxan9 adlı üyeden alıntı

Bizim yeni bir ülkeye ihtiyacımız yok Türkiye Cumhuriyeti bize yeter.. Yeni bir ülke isteyenler defolup gitsin başka yerde kursun.

Cumhuriyet' e ait hangi kurumu, hangi düsturu görebiliyorsun şu anda ?
Benim Cumhuriyet' e karşı olduğumu nereden uyduruyorsun ?
Kimi nereden kovuyorsun ?

Boş boş yorum yapmaktan başka bir naneye yaramadığınız için bu halde bu ülke !

Ek Olarak:

HknCOLAK adlı üyeden alıntı

"Yeni bir ülke" derseniz, yanlış anlaşılmanız normal (Hele ülke içinde ve şuan gündemde olan, yabana atılmayacak, boşverilmeyecek kadar fazla bölücü gruplar varken).

"Gelişme" manasını "Yeni bir ülke" yazarak anlatamazsınız.

"Eğer istenirse; yeni bir Türkiye doğar bu topraklardan.." olsa belki ama bence buda şuan kurulacak cümle değil.

Teşekkür ederim kardeşim, en aklı başında okuma yetisine sahip bir tek sen çıktın.
Yorum ve değerlendirmen için teşekkür ederim.

Yeni bir ülke kavramını bu kadar sığ anlayan bir toplum daha bulamazsın dünyanın başka hiç bir ülkesinde. Ezbere dayalı eğitim sisteminin ne yazık ki neticeleridir bu kadar bilinçsizce yapılan tepkisel yorumlar.
HknCOLAK

kişi bu mesajı beğendi.

UNKEF UNKEF WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek ARGE
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad F** Ç**
  • Mesajlar 2422
  • Beğeniler 995 / 744
  • Ticaret 17, (%100)
Bırak öyle kültür terimleriyle konuşup, uzun cümleler kurarak kendini haklı çıkarmaya çalışmayı. Ayrıca eğitim sisteminden girmişsin, insanların bilgisizliğine kadar laf söylemişsin. Ancak şunu dahi yanlış biliyorsun. "Yeni bir ülke" bir kavram değil, bir ideolojidir. Bu herkes tarafından böyle bilinir.
Burda sosyal mesaj vereni de gördüm, siyasi mesaj vereni de... Fakat senin gibi hem suçlu, hem güçlüsünü görmedim. Birçok kişi kendini Alim sanar olmuş. Vatan için hassasiteyimizden dolayı tepkilerimiz nedeniyle sığ düşünce yapısına sahip olduğumuzu söylemişsin ya, işte tüm dünya gerici ve yobaz olduğumuzu bu yüzden söylüyor.

Doxan9 Doxan9 Yok Kullanıcı
  • Üyelik 04.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Seo Danışmanı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** Ç**
  • Mesajlar 427
  • Beğeniler 75 / 101
  • Ticaret 6, (%100)
kuvayi senin söylediğin söylemi 12 yıldır dillendiren, bu söylemle birlikte anayasanın ilk 3 maddesini değiştirmeye yeltenen, anayasadan TÜRK kelimesini çıkarmaya çalışan, oluşturduğu saçma sapan iç ve dış politika ile ülkeyi kaosa sokan bir zümre mevcut. Seninde o zümreden farkın yok. Benim gibi ülkesine devletine sahip çıkanlar yüzünden değil, senin gibi yeni Türkiye ayakları ile Bop projesini tamamlamaya çalışan kaos tan beslenen hiç bir halta yaramayan zümrenin boş sözlerinden biridir senin söylediğin. Ne kadar zorunuza giderse gitsin Burası TÜRKiye Cumhuriyeti. Hep öyle kalacak..

wmaraci
wmaraci

kuvayi kuvayi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 55 / E
  • Meslek Haber Editörü
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad L** G**
  • Mesajlar 305
  • Beğeniler 56 / 55
  • Ticaret 3, (%100)
Hepinize teşekkür ederim; sorgulamadan ve yargılamadan asmak gibi bir kültürün hala bu ülkede yaşadığını görüyorum.

Hiç kimse neden sormaz ?
* "Yeni bir ülke" ne demek diye ?
* "Doğar" ne demek diye ?
* "Bu memleket toprakları" ne demek diye ?

Ne yazık ki 1 kişi hariç; hepiniz siyasi alana çekmiş konuyu. Herkes sadece ak ve kara diye bakıyor her olaya ve her gelişmeye. Oysaki hayatımız, siyasi alandan müteşekkil değildir sadece. Bir insanı ve bir ülkeyi sadece siyasi söylemlere mahkum etmek ne kadar doğrudur sizce ?

Sanırım "Hepiniz haklısınız." demek en kolayı...

sokrates sokrates WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Webmaster | Grafik tasarım
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad F** T**
  • Mesajlar 980
  • Beğeniler 223 / 222
  • Ticaret 61, (%100)
Çok aşırı bozulmuş mizah kokuyor buralar şuan :))konu mu garip gidişatımı garip garip olmayan birşey söylemek mübah mı bilemedim doğrusu

Recbook Creative 

Sirvaliente Sirvaliente White Power! Kullanıcı
  • Üyelik 20.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Youtuber
  • Konum ABD
  • Ad Soyad M** M**
  • Mesajlar 370
  • Beğeniler 19 / 106
  • Ticaret 2, (%100)
Baska ulkeye izin yok. Millet Türk milleti bayrak Türk bayragi Halki ise TÜRK'tür.

Her kim bize karşı ayaklanırsa kendisini ölü kabul etmelidir.
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al