-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ARGE
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Bırak öyle kültür terimleriyle konuşup, uzun cümleler kurarak kendini haklı çıkarmaya çalışmayı. Ayrıca eğitim sisteminden girmişsin, insanların bilgisizliğine kadar laf söylemişsin. Ancak şunu dahi yanlış biliyorsun. "Yeni bir ülke" bir kavram değil, bir ideolojidir. Bu herkes tarafından böyle bilinir.
Burda sosyal mesaj vereni de gördüm, siyasi mesaj vereni de... Fakat senin gibi hem suçlu, hem güçlüsünü görmedim. Birçok kişi kendini Alim sanar olmuş. Vatan için hassasiteyimizden dolayı tepkilerimiz nedeniyle sığ düşünce yapısına sahip olduğumuzu söylemişsin ya, işte tüm dünya gerici ve yobaz olduğumuzu bu yüzden söylüyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
55 / E
-
Meslek
Haber Editörü
-
-
Ad Soyad
L** G**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hepinize teşekkür ederim; sorgulamadan ve yargılamadan asmak gibi bir kültürün hala bu ülkede yaşadığını görüyorum.
Hiç kimse neden sormaz ?
* "Yeni bir ülke" ne demek diye ?
* "Doğar" ne demek diye ?
* "Bu memleket toprakları" ne demek diye ?
Ne yazık ki 1 kişi hariç; hepiniz siyasi alana çekmiş konuyu. Herkes sadece ak ve kara diye bakıyor her olaya ve her gelişmeye. Oysaki hayatımız, siyasi alandan müteşekkil değildir sadece. Bir insanı ve bir ülkeyi sadece siyasi söylemlere mahkum etmek ne kadar doğrudur sizce ?
Sanırım "Hepiniz haklısınız." demek en kolayı...
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Webmaster | Grafik tasarım
-
-
Ad Soyad
F** T**
-
-
-
Ticaret
61, (%100)
Çok aşırı bozulmuş mizah kokuyor buralar şuan :))konu mu garip gidişatımı garip garip olmayan birşey söylemek mübah mı bilemedim doğrusu
Recbook Creative
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Youtuber
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Baska ulkeye izin yok. Millet Türk milleti bayrak Türk bayragi Halki ise TÜRK'tür.
Her kim bize karşı ayaklanırsa kendisini ölü kabul etmelidir.