-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Var.
-
-
Ad Soyad
T** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Türk pilotlarımız tarafından Rus uçağının sınırımızı geçmesi ve birçok kez uyarılmasına rağmen sınırımızı geçmeleri sonucu uçak vurularak düşürüldü. Bence bu olay Rusya'nın karizması çizildi. Bunu hazmedemedi ve sınırımıza yakın yerde yardım tırlarına ve kasabaya saldırı sonucu birçok kişi hayatını kaybetti. Yaklaşık 10 tır kullanılmaz hale geldi ve 7 şoför hayatını kaybetti. Bu durum nereye kadar gider? Rusya düşürülen uçağa karşın Ayasofya'yı isteyip ortodoks kilisesi yapma teklifi etmiş. Savaş olacağını sanmıyorum; ama olacak göz dağı veriyorlar. Rusya savaşmak istiyor anlaşılan. Bu konu hakkında görüşlerinizi alalım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
231, (%100)
Savaş çıkmayacak emin olabilirsiniz, AB ve Amerika için en azından şimdilik stratejik bir ortağız. Bizi savaşa sokmayacaklardır, kaldı ki Rusya bizimle savaşmak istemiyor. Rusya uçağı bahane ederek füzelerini patır patır stratejik yerlere yerleştirdi. Tüm dümen bunun içindi zaten, bir kaç gün daha gündemi oyalayıp havlamayı keseceklerdir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Elektrik-Elektronik Teknikeri
-
-
Ad Soyad
T** Y**
-
-
-
Ticaret
32, (%100)
Rusya bize hiç bir şekilde bir şey yapamaz. Kendileri suçluluk piskoloji ile hareket ediyorlar ve üstüne dediğin gibi karizmasını çizdirdi Rusya. Bu olay en fazla 1 hafta içinde biter yok öyleymiş yok Türkiye bize uyarı yapmış derler ve kapanır. Hiç bişey isteyemezler. İsteseler de kimse bunu kabul etmez.
bsakizli
Bilgisayar Programcısı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yönetim Bilişim Sistemleri Uzm
-
Ad Soyad
B** S**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bende düşünüyorum ne olacağını geçen rüya bile gördüm :) tepemize bombalar yağıyordu ama espirisi bir yana bir şey yapamayacakları kesin :))
anilgzl
Mobilya Dekorasyon
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Mobilya Dekorasyon
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
Bu durumun askeri savaşla sonuçlanacağını düşünmüyorum. Rusya, Türkiye ile olan ortak projelerini sonlandırarak Türkiye'yi de kara listesine eklemiş olacak. Ayrıyetten olası bir savaş durumunda Nato ülkelerinin bize yardımının ne kadar dokunacağı meçhul. Rusya uzun zamandır Ukranya ve Türkmenistan'la uğraşıyor ve hiç bir AB ülkesi buna karşılık veremiyor.
Rusya, askeri bakımdan dünyanın en güçlü ülkelerinden bir tanesi. Kendi teknolojileri var, bizim gibi parayı verip başka ülkelerden almaktansa (bizimde yaptıklarımız var tabiki) kendi uçaklarını tanklarını kendileri üretiyorlar. Bizim savaştan yana bir taraf olmamamız lazım. Büyük güçler birbirini yerden bizide savaşın içine çekmek istiyorlar. Bunu tarihimizin her aşamasında gördük. Türk'ün Türk'ten başka dostu yok. O yüzden daha mantıklı ve geleceğe yönelik kararlar verilmeli fevri davranılmamalı.
1 kişi bu mesajı beğendi.
"...bir daha gel, gel samsundan..."
Bydogu
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Türkiye iç bölgelere doğru bir darbe yememek için bence geri durur bir süre ortalık durulur antlaşmalar yeniden gözden geçirilir bakmayın diğer ülkelere brolar onlar lafta varlar yok yanındayızlar felan rusya ammerika dahil bir sürü ülkeye kafa tutabilecek tek büyük ülke Türkiye ise daha gelişmemiş gelişemicek dahada ancak kendini gelişmiş zannediyo ve arkadındakilere güveniyo adamların hackerları dahil uzaktan türk devrelerini yakacak derce siber güçleri var ammerikada bile bu güç yok artık Türkiye yi güçlü sanmayın bi bomba yese Allah korusun türkiyede iç tarf dahil her yer karışır ;) :D
seoakcy
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
HackMORE
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Türkiye'yi kimse küçük görmesin. Biz karadan gemi geçirmiş adamız. Yani öyle uçakla falan korkutamazlar adamı. Daha önce uyarı alıp bunu iki defa yapan adamın illa ki bir kurnazlık planı vardır. Canlı yayında telsiz konuşmalarını duyduğunu söyleyen ülke başkan ve başbakanlarından sonra Rusya uyarı yapılmadığını söyledi. Oyunlar bozuldu. Bugün bir savaş çıksa dünyanın en iyi manevra yapabilen adamları, dünyanın konuştuğu pilotlar Müslüman Türk'lerdir. Bugün ülkede yaşanan siyasi olayları bıraksak, dağ şehir silahlaşması olmasa biz daha neler yaparız da..