xFeyz
creative solutions
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
developer
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
eğer çok büyük bir girişimcilik projen varsa (facebook, twitter vs.) okumayabilirsin. ama böyle bir projede olsan dahi, bilgi birikimi için, ilerde yine okumak zorunda olacaksın.
öyle bir projen olduğunu sanmıyorum, olsaydı bu konuyu açmazdın.
git, oku, dersine çalış.
bu sene sıkı hazırlan, iyi bir liseye git. ilk 2 sene gez, dolaş; sonraki 2 sene dersine çalış.
iyi bir üniversiteye git. ilk 2 sene gez, dolaş; sonraki seneler dersine çalış iyi yerlere gel.
EFSANE! | omerbeyoglu.me
ntka
https://ntka.org
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Agent
-
-
Ad Soyad
N** T**
-
-
-
Ticaret
262, (%100)
Okuma boşver bu ülkede okuyanlar açlıkdan ölüyor hepsi ağlıyor okulunu bırak mesleğe başvur mobilyacı demirci gazaltı kaynakçı çok aranıyor.
çünkü bu ülkede okuyanlara iş vermiyorlar yada verilen maaşı beğenmiyorlar.
1 kişi bu mesajı beğendi.
dijitalsite.com.tr ister al / ister sat / yeni üyelere 20 tl bakiye hediye
yakupqqq
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
üniversite öğrencisi
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
burdakilerin büyük çoğunluğu para kazanmıyor! çoğu kişi hobi olarak web sitesi yönetiyor. boş boşuna geleceğini karartırsın.
fenomeno
Herşey Yolunda ...
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
WordPress Güvenlik , SEO
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Lise bitirsende hiçbir işine yaramaz. Sen bir tasarım işine başlarsın ve önündeki rakiplerini geçene kadar çok fazla zaman kaybedersin. Sonuç ise 100-200tl'lik bir tasarım olucaktır maksimum.
Okulunu okuyup güzel bir meslek sahibi olursan eğer , sabit bir gelirin olucak ve işini bilerek yapıcaksın. Herhangi bir rakibi geçmen gerekmiycek :)
Ben Lise 4 öğrencisiyim 1 sene kaldım ve şuan gerçekten ilk sene ki devamsızlıklarım için çok pişmanım. Bende tasarım yapıyorum ama benden kat kat iyileri olduğu için piyasaya dökmedim hiç bir zaman.
Hayatında başarılar dilerim dostum :)
(Ortada dalga geçilcek bir durum yok , dalga geçicek biri varsa kendi acizliğini ortaya koyar. )