-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
IT
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhaba arkadaslar
Aklimda bir fikir var ama bunu hayata geciricek bir becerim yok acikcasi c++ anlaya arkadaslar varsa yardimci olabilirlermi acaba ?
Kisacasi fikir su organic hit ve organikhitpro duymussunuzdur onun tarzinda bir program olucak siteye organic ziyaretci cekicek ama tek farki suan sitelerimde kulladigim yorum programi gibi olmasi yani proxyleri ipleri proxy sitelerinden cekicek veya bir dosyaya biz kaydedicez oralardan cekicek karsilikli gezip puan toplayip sitemizi gezdirmeye harcamaktansa kendi kendimizi farkli proxy ve ip kullanarak dolasicaz daha sonra belirledigimiz keywordlerde arama yapip siteyi bulucak ve jingle gibi site icerisinde dolasicak bu sirada alexa toolbarda yuklu olucagi icin alexa degerlerimiz dusucek o keywordlerde ust siralara cikicaz vs acaba aramizda bunu yapabilicek bir babayigit varmi 😄
Mobilden yazildi yazim hatalari icin simdiden ozur..
Hermes
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Seo | Sosyal Medya | Yazılım
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
90, (%98)
Bu iş için ayırdığınız bütçe nedir?
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
39, (%97)
Google yerine kendinizi kandırırsınız :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
Ticaret
, (%)
arkadaşın dediğin program değil c++ .Net ile yapılabilecek bir program
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
IT
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Valla hocam c++. Veya .net suan manuel olarak yapiyorum o islemi ve her gecen gun hitlerim artiyor kelime olarak yukseliyorum google, yandex ve bing'de ama tek tek yapiyorum ugras gerektiriyor oto yapicak bi program olsa zamanli super olurdu proxyleri aldigim yer yaptigim yer filan hepsi mevcut sadece onu programa dokerek ugrasmadan yapicak bi ustat lazim hepsini tek tek nasil yapicagini nerden ne alicagi aciklarim sadece bana sinirsiz versin daha sonra isterse uyelik karsiligi satabilir programi veya kredili yapabilir :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
IT
-
-
Ad Soyad
H** K**
-