-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** U**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Bizdede tam tersi hit var reklam yok :)
Kotil
Son oynayışlar..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Ögrenci / Yazar / Editör
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
90, (%99)
Koy reklamları 1 kuruş bile 1 kuruştur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Beden Eğitimi Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
berkakalinn adlı üyeden alıntı
Önerileriniz için teşekkür ederim. Fakat sitem vücut geliştirme ile ilgilenen kişiler için bu yazdığım yazılar basit düzeyde kalıyor denilebilir (yoksa ben mi yanılıyorum :confused:)
Benim için şuanki en büyük problemlerden biri konu başlıkları denilebilir. Çünkü konu bulamıyorum :)
Hocam ben şuan aktif olarak Personal Trainer olarak Fitness ve Yüzme alanında çalışıyorum. O yüzden sitenizi detaylı inceleme şansım oldu. Bilgiler güzel temiz ve düzenli o konuda sıkıntı yok sitede ancak dediğim gibi biraz daha basite indirgenmiş konulara değinmeniz lazım. Örneğin yağlardan nasıl kurtulunur, kilo nasıl alınır yada verilir, en etkili karın egzersizleri vs gibi konular üzerinde durmanız önemli ancak bu konularda rekabet çok olduğundan sağlam yazılar yazmanız lazım. Sitenizde newspaper teması kullanıyorsunuz ki en sevdiğim temadır o yüzden tema, düzen, içerik anlamında güzel site ancak dediğim gibi biraz daha basite inmekte yarar var ancak basitinde rekabeti çok bu alanda o yüzden o tarz içerikleri sağlam ve uzun girmenizde fayda var :)
Personal Trainer Cem Öncü / www.cemoncu.com