lostyazilim
tr.link

ABD askerleri Suriye'de

15 Mesajlar 2.607 Okunma
lstbozum
tr.link

kendoka kendoka Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 02.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Geleneksel Tedavi Usulleri Uzmanı
  • Konum Konya
  • Ad Soyad B** Ö**
  • Mesajlar 1393
  • Beğeniler 257 / 275
  • Ticaret 25, (%100)
LikeSend
Yazdıklarının tamamını okumadım bile. Çünkü sen benim yazdıklarımı okumamışsın. O zalimlerin hiç birine bir sempatim yok. Yazdıklarımı okurasan görürsün. Sen hala aynı teraneler üzerine dön. Dünya guantanoma yı bile hala hatırlıyor. Sizin emperyalizm aşkınız yüzünden yazdıklarımı böyle anlamanız çok doğal.

Yukarıda tarfini verdiğim insan profiline %100 uygunsunuz. Mutluluklar.

wmaraci
reklam

Rekomedya Rekomedya Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad C** Ş**
  • Mesajlar 1930
  • Beğeniler 1527 / 1150
  • Ticaret 25, (%100)
15 Temmuz sonrasında bu konudaki görüşüm değiştiği için editliyorum.

Bydogu Bydogu Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 25.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad D** K**
  • Mesajlar 558
  • Beğeniler 23 / 140
  • Ticaret 4, (%100)
Neden İsa abi ? :)

kendoka kendoka Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 02.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Geleneksel Tedavi Usulleri Uzmanı
  • Konum Konya
  • Ad Soyad B** Ö**
  • Mesajlar 1393
  • Beğeniler 257 / 275
  • Ticaret 25, (%100)
LikeSend ortada ama mama yok. Kurtrmak da yok temize çıkarmak da yok. Ortada senin o bahsettiğin olayın belki 100 belki 1000 katı var. Fakat neden kimse senin de dediğin gibi tamamen amerika oyunu olan ışıda bu kadar nefret beslerken amerikayı seviyor. Neden dünyanın en büyük terör devleti diyemiyor. Sorguladığım şey ışıda nefret veya ışıd şunu yaptı bunu yamdı değil. Sen ışıd için her ne yaptı diyorsan aynısı ve hatta yüzlerce katını amerika yaptı. Hala yapıyor. Hatta senin de dediğin gibi ışıd da amerikanın bir oyunu. Neden peki. Neden ışıda duyulan öfkenin zerre kadarı amerikaya duyulmuyor. Ben nerede yanlış ifade kullanıyorum anlayamıyorum. Diyorum ki, ışıd, amerika, rusya ve çin hepsine en ufak sevgim yok. Sorguladığım şey bu saydıklarımın içinde en büyük fitnenin kaynağı ve yine en büyük zalimlikleri yapan amerika neden bu kadar sevimli. Neden ışıda nefret kusan insanlar amerika karşısında bu kadar kayıtsız. Bak neden ışıddan nefet ediyorlar demiyorum. Neden bu kadar fitnenin arkasında amerika varken bu nefretin zerresi ona ulaşmıyor.

wmaraci
wmaraci

Emrecany Emrecany Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 25.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad E** Y**
  • Mesajlar 1231
  • Beğeniler 126 / 259
  • Ticaret 22, (%100)

nettebilgi adlı üyeden alıntı

Şimdi ne alakası var diyeceksiniz. Bir fotoğraf paylaşmak istiyorum arkadaşlar. 6. Filoya karşı amerikan emperyalizmine karşı solcuların yürüttüğü mücadeleyi herkes bilir. Sağcıların ise 6. filoya bakış açısını anlatıyor bu kare.

Dün 6. Filoya secde edenler bugün rusya sınırımıza girdi savaşırız asarız keseriz naraları atıyorlar.

Bütün dünya anladı fakat biz hala anlamamakta ısrar ediyoruz. Emperyalist ülkeler Suriye'de büyük bir oyun oynuyorlar. Biz bu oyunun dışında kalmalıyız. Ezilen halkların yanında olmalıyız. Emperyalistlerin, petrolün ve işidin yanında değil. Yoksa bizide bu bataklığa çekecekler.

Ezilen Halkın yanında olmamalıyız yazacaktınız yanlış olmuş sanırım.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al