-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
--
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Bizimde sözde 52 TL olan fatura 85 lira gelmeye başladı sürekli mesaj geliyor. Şimdi Avea'ya geçtik Aile paketine kafamız rahat :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Adsense
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
130, (%100)
bildiğim kadarıyla müşteri hizmetlerini arayıp böle mesaj gelmelerini kapattırabiliniyor bi ara turkcelde yapmıştım
seoakcy
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
HackMORE
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sırf bu yüzden ve telefon çekmemesi yüzünden 2 hafta önce Turkcell hat aldım. Zaten yeni bir hat alacaktım ama bekletiyordum. Size şöyle söyleyeyim arkadaşlar acayip rahatladım. Yani anlatamam. Diğer hatı kullanırken telefon çekiyor ama çekmiyordu. Turkcell 2 diş dahi çekse inanın çok daha iyi kalitesi var. Reklam mesajlarını istemiyorum diye yazdım online destek ekibine hemen iptal ettiler. Hemde 15-20 TL'ye bir paket yapyıorsunuz 1 ay yetiyor artıyor bile. Sonrasında interneti çok hızlı tükenmiyor. Daha önceden İnstagramdan 100 fotoğrafta aşırı harcanan veri bu hatta olmuyor. Kesinlikle Turkcell arkadaşlar.
Bydogu
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Hattınız faturalımı ? veya faturasızda içinde para varmı var ise ara adamları yada numaranı at ben şikayet edim kızıyam onlara daha öncede böyle bi kaç kere olmuştu aradım konuştum bi daha da olmadı ? :) ;) arayın bağırın ki başka bi hatta geçicem deseniz hepsini aynı oktan operatörler :D bol şans
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Elektrik - Elektronik Tekniker
-
-
Ad Soyad
O** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
başlıgı görünce kesin dedim dediginiz gibi hocam bıktırdı turkcellden vodafone geçtim 6 ay sonra tekrar turkcell'e geçecem ..