-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Turizm
-
-
Ad Soyad
T** T**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Arkadaşlar tatilim.co domaini aldım. Tatil satışları yapan bir site kurmak istiyorum ama .co domani ile çok geride kalır mıyım seo konusunda ne yapmam gerekir?
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Doktor
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Oldukça güçlü bir dış seo yaparsanız bence başarılı olabilirsiniz. Statik satış sayfaları olacağı düşünülürse ana kategorilerinize göre dış seo için iyi bir bütçe ayırırsanız ön sıralarda yer alarak başarılı olabilirsiniz. Ancak yine de .co domaini akılda kalıcılık anlamında en az 1-2 yıl kaliteli reklam yapabilmenize bağlı bana göre.
Başarılar dilerim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Kaplan
ahmetkaplan.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
User Interface Designer
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Tekrarlıyorum, SEO ile domain uzantısının bir bağlantısı yoktur.
Uzantı sadece alışkanlıktır. İçeriğiniz düzgün ve SEO çalışmanız uygun yapıldıysa başarılı olabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Bilgisayar mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
.co yada .xyz farketmez, seo alt yapısı güçlü olduktan sonra vızzz.
Heuristic
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web Hacking, Exploits/Vuln.
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
297, (%99)
Merhaba,
Alan adı uzantısı çok önemli değildir. Eğer ki alan adı içerisinde geçen anahtar kelimeniz alan adının keywords olduğuna tekabül ise bu iş biraz daha esnek olacaktır. Uzantı'yı pek kafanıza takmanıza gerek yok. Ben bir çok site biliyorum uzantıları ( .be, .info, .co, .gen.tr, .tk, vb) O yüzden alan adınızın içerisinde mutlaka keywords ismine yer veriniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
76, (%100)
Gerçekten tatil satışı yapmak istiyorsan:
1-) Domaini kesinlikle .com veya net uzantılı seçmen gerekiyor, ( Bilindik uzantılarımız aklımızda güvendiğimiz uzantılardan bahsediyorum .xyz .co .tk çeşit alan adlar çöp olarak görürler güvenmezler yalan-************** site sanarlar müşteriler açıklayıcı olmuştur hocam :) )
2-) SEO çalışması ufaktan yaptırabilirsiniz, ancak Reklam aşırı yapmanız gerekiyor Sosyal medya / Google reklamlara vermeniz gerekecek.
İş almaya başladınız güzel güzel, bu seferde hayatımıza reklam vereceksiniz şu şekilde;
Sinemalarda reklam alabilirsiniz ( her sinemaya gittiğimde tatil siteleri sıkça reklam verdiğini gördüm ve millete bakıyorum siteye hemen giriyorlar :D )
Buradan da iş aldınız büyüttünüz istanbul metro otobüsleri reklam kaplarsınız inşallah :) bunlar gerçekler inşallah bu hedeflere gelirsiniz. :)
www.osmanlidavetiyeci.com