WMDostum
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
Ö** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar herkese merhabalar elimde bir miktar para var bununla bir sunucu alsam indirimli olarak sizlere host sağlasam alacak olan bulabilir miyim?
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
76, (%100)
Hocam yanlış anlamayın da açık konuşmak gerekirse;
Firma hosting şirketleri indirimli host sağlıyorlar, yani sizden alacağını pek sanmıyorum bilişim firmalardan alırlar sonuçta ortada güven meselesi var
www.osmanlidavetiyeci.com
WMDostum
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
Ö** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Anlıyorum ancak bende bu işte kararlıyım yani illa sunucu yada vds kiralatmak için hosting şirketi mi kurmak gerekli?
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Tasarım, Yazılım
-
-
Ad Soyad
V** Ç**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Ufak bir öneri vereyim. Öncelikle evet hosting şirketi kurmanız gerekli. Sonuçta insanlar sorunlarıyla ilgilenecek bir kurum arıyor. Bir kişiye bu konuda ne kadar güvenebilirler?
İkinci önerim ise madem böyle bir işte kararlısınız. İlk yıl bedava verin hostingleri. Kullanıcı çekersiniz. İkinci yıl %50 indirimle verin. 3. yılda artık müşterileriniz sizi zaten benimsemiş olacaktır. (Eğer bir sıkıntı çıkmazsa)
WMDostum
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
Ö** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hmm. Haklısın kardeşim bir hosting domaini alayım firmamızı kuralım ancak şu bedava işi bana iyi gelmedi :(
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Tasarım, Yazılım
-
-
Ad Soyad
V** Ç**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Hocam şöyle yapalım. Digital ocean'ı bilirsiniz. 10$ kendisi veriyor ama bu 10$ı almak için bir kredi kartı bilgisi vermenizi isteyip sizin ciddi olduğunuzu sınıyor. Bu tarz bir sistemle bedava verebilirsiniz. Başka türlü müşteri çekmeniz zor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
O iş öyle sunucu alıp hosting domain alıpğ hadi firma kurdum demekle olmuyor. Sunucu yönetimini çok iyi bir şekilde bilmeniz gerekiyor.Acil bir durumda müşterilerinize kaliteli ve hızlı destek vermeniz gerekiyor.Gerekli bilginiz yoksa yer sağlayıcı lütfen olmayın :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Fizello - Inspired by Colors
WMDostum
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
Ö** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hmm. :( sanırım bu işe kalkışmamalıyım belki kardan çok zarar ederim. Düşünceleriniz benim için çok değerli
yorum yazan herkese teşekkürler
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
İnternet ve Datacenter Çözümle
-
-
Ad Soyad
Y** U**
-
-
-
Ticaret
6, (%83)
Merhabalar, Sunucu hosting firması kurulum işlemleri öyle konuşulduğu kadar basit bir işlem değil. Ayrıca sunucu satın almaktansa kiralama yöntemi ile satış yapmanız daha karlı ve mantıklı bir işlem olacaktır.
SunucuHANE - BİTLİS Kuruluşlu Bir Hosting Firmasıdır. TEL: 0850 346 49 13 Skype: Sunucuhane1
EnoxHost
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Web Developper
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
Merhaba,
Hosting Hizmetlerinde ayrıca güvenlik önemlidir. Müşterilerinizin verilerinin guvenlıgını saglamakla yukumlu olacaksınız. Herhangı bır olumsuz durumda cok cıddı davalarla karsı karsıya kalabılırsınız.