lostyazilim
tr.link

Yandex'e Site Ekleme sorunu

14 Mesajlar 3.410 Okunma
lstbozum
tr.link

Timur Timur Porsuk Medya Kullanıcı
  • Üyelik 01.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Kartograf
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad T** G**
  • Mesajlar 346
  • Beğeniler 73 / 72
  • Ticaret 0, (%0)

osmanfurkanaydin adlı üyeden alıntı

kardeşim google.com/webmaster a ekle bırak. çok fazla şatafata girme bence yandex google'un veritabanını kullanan bi arama motoru.. o yüzden google webmaster a eklediğin yandexde görünür...

Yandex Google'ın veri tabanını mı kullanıyor ? ??? :D :D :D
https://sirket.yandex.com.tr/technologies/indeksleme.xml

fenix28 adlı üyeden alıntı

byturk05 Evet denedim birçok kombinasyonu kullanmama rağmen hepsinde aynı hatayı alıyorum

webmaster.yandex.com.tr ekibinin mail adresini bilen varmı onlara mail atsam belki onlar direk olarak ekleyebilir

https://yandex.com.tr/support/webmaster/recommendations/intro.xml şuraları kontrol edin hocam.
Çözüm olmaz ise buradan iletişime geçebilirsin : https://webmaster.yandex.com.tr/site/feedback.xml

www.porsukmedya.com
wmaraci
reklam

osmanfurkanaydin osmanfurkanaydin WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Profesyonel Mobil Yazılımcı
  • Konum Kütahya
  • Ad Soyad O** A**
  • Mesajlar 489
  • Beğeniler 113 / 116
  • Ticaret 70, (%100)
Timur dostum ben öyle biliyorum .. ben hiç yandexe kurduğum sitelerin haritalarını eklemedim ama yandex de google daki gibi mevcut... bana göre google ve bing e eklemek yetiyo.... google daki sonuçlarım neyse yandex dki sonuçlarda aynı görünüyor....

Timur Timur Porsuk Medya Kullanıcı
  • Üyelik 01.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Kartograf
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad T** G**
  • Mesajlar 346
  • Beğeniler 73 / 72
  • Ticaret 0, (%0)

osmanfurkanaydin adlı üyeden alıntı

Timur dostum ben öyle biliyorum .. ben hiç yandexe kurduğum sitelerin haritalarını eklemedim ama yandex de google daki gibi mevcut... bana göre google ve bing e eklemek yetiyo.... google daki sonuçlarım neyse yandex dki sonuçlarda aynı görünüyor....

Hocam Yandex.Webmaster'a siteyi eklemek Yandex üzerinde sitenin kontrolünü ele almanı sağlıyor. Yoksa Yandex de (diğer arama motorları gibi) senin siteni tanıtmanı beklemeden sürekli robotları ile webi tarıyor.
Google ile aynı veri tabanını kullanıyor demen biraz yanlış olmuş bu konuda. İkisi de aynı webi tarıyor ancak ikisinin de kullanıcıya sunduğu veri farklılık gösterebiliyor.
(ikisinin de kaynağı aynı demek istiyorsan eğer, evet bu doğru ikisi de aynı webi indexliyor.)
düzenleme: Bayağı bi karışık yazmış olabilirim :P

www.porsukmedya.com

JestWeb JestWeb WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Web Master
  • Konum Konya
  • Ad Soyad B** T**
  • Mesajlar 102
  • Beğeniler 32 / 29
  • Ticaret 0, (%0)
Aynı sorun bende de oldu. Sebebini bilemedim

wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al