ÖNEMLİ NOT : reklameta.com dışında Skype adresimiz bulunmamaktadır. Adımıza açılan sahte Skype hesaplarına lütfen itibar etmeyiniz. Web sitemizde yer alan telefon numaramızdan doğrulama yapabilirsiniz.
[CENTER]
Diğer referanslarımız:
Tüm referanslar ve istatistiksel detaylar için
www.reklameta.com/Projelerimiz [/CENTER]
DarkMental adlı üyeden alıntı
Halis beyle sürekli iletişim ve ticaret halindeyiz artık bu her şeyden önce dostluğa dönüştü verdiği kaliteli hizmet nedeniyle teşekkür ederiz.
Xasth adlı üyeden alıntı
Aylardır çalışıyoruz bir çok reklam işi satın aldık farklı projelerde çalıştık, tecrübesine sonuna kadar güvendiğim Reklameta ile herkes bence güvenle çalışabilir. Sundukları ekstra hediyeler ve sözlerinin arkalarında sonuna kadar durmaları da ayrı bir güzel. Teşekkürler, iyi satışlar!
akvarist adlı üyeden alıntı
Reklam hizmeti alındı. Geri dönüşleri beklediğimin çok üzerinde oldu.
İlgili ve profesyonel bir arkadaş. Aldığı işi söz verdiği zamanda sorunsuz teslim etti. Gönül rahatlığıyla çalışabilirsiniz.
Kenzo83 adlı üyeden alıntı
Türkiye'nin en iyi potansiyel kadın portallerinden biri olmaya aday blogu için büyük çaplı reklam alımı yapılacaktır.
Matiwra adlı üyeden alıntı
Halil İbrahim Göker sayfasından reklam aldım, çok hızlı bir şekilde reklam yapıldı. İlginiz için teşekkür ederim.
CeoAli adlı üyeden alıntı
günlük reklam alımı yapıldı gerçekten dönüşler harika böyle aktif vine sayfalarından reklam alma şansına sahip olmamız mutluluk verici :)
Champions adlı üyeden alıntı
Arkadaşla 1-2 ay önce vine sayfalarından reklam alımı yaptım , oyunum için grafik çizimleri yaptırdım reklamdan dönüşler oldukça iyiydi teşekkürler.
mylifemyrules adlı üyeden alıntı
Planet2 Yönetimi Olarak Haris Beyle olan Çalışmalarımızdan Mutluyuz. Piyasada çok boş firmaların çıkması piyasanın kalitesini düşürsede aldığı paranın hakkını veren insanların hala var olması sevindirici
Efsane2 adlı üyeden alıntı
Efsane2 ekibi olarak kendilerinden grafik tasarım, reklam danışmanlığı hizmetlerini satın aldık. Gerçekten başarılı bir kişi, piyasada böyle birilerini bulmak gerçekten zor
Hayırlı Satışlar.
Saygılarımla,
[/CENTER]