-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Front End Developer
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar,işim gereği daha çok yabancı sitelerde takıldığımdan pek fazla Türkçe blogları bilmiyorum.Size göre oldukça popüler olan blog benim için hiç duyulmamış olabilir. :)
Takip edebileceğim blog tavsiyesi istiyorum.Blogun konusu önemli değil ama belirli bir alana odaklanmış bloglar daha çok işime yarar.İçeriği makale ağırlıklı, detaylı bilgi veren blog tavsiyeleri istiyorum.Apple'ın yeni ürün denemesi,facebook'un bla blası beni ilgilendirmiyor.Ya da 100-200 kelime yüzeysel içerikleri olan blogları istemiyorum.
Gerçekten faydalı bilgiler barındırdığını düşündüğünüz, güncel içerikleri olan blog tavsiyelerinize ihtiyacım var.Şimdiden teşekkürler.Lütfen konuya reklam amaçlı yaklaşmayalım.
Önerileriniz:
- bloghocam.blogspot.com
- sizinicin.org
- kozmikanafor.com
- usluer.net
- oguzveliyavas.com
- benlacivert.com
- kelimelerbenim.com
- tarihiolaylar.com
- wpmavi.com
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Teknoloji ve Psikoloji
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
İmzamdaki siteyi önerebilirim. Amacım reklam değil. Birkaç konuda detaylı ve kaliteli makaleler yazıyoruz. İstediğiniz gibi bir blog olduğunu düşünüyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Pöh
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
herkes kendi blogunu tavsiye etmiş :D ben genelde büyük sitelerden okurum makaleleri.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Fullstack Developer
-
-
Ad Soyad
A** P**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
PHP & NodeJS | HTML & CSS & Javascript & jQuery | Vue.Js | RabbitMQ | Docker | Laravel | mongoDB | TypeScript | Redis
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Genelde takip ettiğim bloglar (Edebiyat ve bilim ağırlıklıdır ilginizi çekerse) (sitelerle hiçbir şekilde ilgim alakam bulunmamaktadır.)
kayiprihtim.com
geekyapar.com
evrimagaci.org
kozmikanafor.com
2 kişi bu mesajı beğendi.