-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
Aylarca uğraşıp adsense reklamı almak isteyen ve sürekli red cevabı alan arkadaşlar var. Birde belli bi ücret karşılığı 5 dakikada alırım diyen arkadaşlar var. Bu kısa sürede alınan adsense hesabı ne kadar güvenilir acaba ? Hadi aldı hesabı 1 ay idare etti, 1 ay sonra kapanma olasılığı var mı ?
( Merak Edilen Soru : Nasıl Alıyorsunuz 5 Dakikada Arkadaşım :) )
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Kalite
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ben normal yollarla kendi hesabımı kendim 5-6 yıl önce almıştım.Eve zarf içerisinde puk kodu geliyor.O puk kodu bile eve 20 günde geldi :) Onu diyen adamın kafasını bende yaşamak isterim :))
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
39, (%97)
google'nim bir açığı ile fakat ayrintisini bilmiyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Reklam Ajansı
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
çoğu reklamlar sonradan kapanıyo yeni hotmail hesabı aç siten adına sıfırdan kayıt ol kodu ekle reklamlar gözüküyo sonra 2. onay kısmına cevam geliyor 1 gün sonra falan kapanıyo reklamlar
1 kişi bu mesajı beğendi.
Kotil
Son oynayışlar..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Ögrenci / Yazar / Editör
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
90, (%99)
Zamanında veriyordum adsense hizmeti,googlenin ufak bir ayrıntısından faydalanıyorduk öyle acıyorduk kapanma riski derseniz ben vurdumduymaz biri olmadıgım icin bıraktım çünkü ilerde problem olursa basımagrayıcaktı .
Aslında deşifre etsemmi bu yolu napsam :)
4 kişi bu mesajı beğendi.
Heuristic
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web Hacking, Exploits/Vuln.
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
297, (%99)
Beş dakika da Adsense konusu çok ilgi gördü ama duyarlı arkadaşlarımız mağduriyetlik olmaması adına artık sonuçlandırmak zorunda kaldı.
Heuristic
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web Hacking, Exploits/Vuln.
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
297, (%99)
Biz burada şöyle/böyle sorun olur diye bir cümle kurmadık. "ucuz etin yahnisi" misali bir tabir var dikkate alarak mantıklı düşünürseniz konunun içeriğini daha detaylı anlamış olacaksınızdır.
Adsense, hesabı size temin ediliyor ancak ilerleyen zamanlarda bir problem oluştuğu zaman siz kalkıp'da "vay efendim hesap banlandı. Al hesabını ver ödememi" böyle bir şeyin olmadığını ve bu gibi durumlar da mağduriyetlik olur ise hesap temini eden arkadaşın arada sıkıntı yaşamaması adına açıklayıcı bir şekilde bilgi aktardığımı bilmenizi isterim.
Bugün hesap aldınız, yarın hesap kapanacak, ödeme almayacaksınız ve buna benzer bir cümle kurmadım ki öyle bir şey zaten kimse bilip/bilmeden kafasına göre konuşamaz. Açık sözlü olmak iyidir. Bilgi paylaşımı adına aktarılan içerik detayına dayalı bir bilgi sunumudur. Neyin ne olacağını hiç bir kimse bilmez/bilemez ...
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** Ş**
-
-
-
Ticaret
52, (%98)
Siteniz warez, +18 vs benzeri siteler olmadığı sürece hiçbir sıkıntı yok. (Bildiğimiz google şartları)
En önemli hususlardan birisi site kategorisi.Diğer olay ise, reklamlarda kesinlikle sahte tık olmaması.Mesela ben kendi reklamlarıma tıklıyordum günlük, hesabım 30 gün askıya alındı.Google şartlarına uyduğunuz sürece hiçbir sıkıntı yaşamıyorsunuz.Hesabı aldıktan sonra akışına bırakıp kazançlara bakacaksınız :)
Kotil
Son oynayışlar..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Ögrenci / Yazar / Editör
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
90, (%99)
Tüm adsenseciler AYNI YOLDAN yapıyor.
Hesap banlanırsa içindeki olsun herşey gider.
Hocam hesap kapanır falan diye problem yaşamamak acısından adsense işini bıraktım yoksa suan adsenseyi yaparım kapanırsa kapansın banane demesinide bilirdim ama o paradan hayır gelmezdi :)