W1L3D4
İşsizi İşsizin İşsassız..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
U** S**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
Arkadaşlar merhaba ben wordpress tabanlı alışveriş sitesi açmayı düşünüyorum insanlar sadece kredi kartıyla ödeme yaparak ürün alsın kapıda ödeme havale olayını kaldıracağım.
illa bankalarla anlaşmakmı gerekiyor ?
bunun dışında ek olarak tema tavsiye edermisiniz kredi kartı ile alışveriş sistemi olan ? motosiklet parçaları satıcam.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
yok
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
76, (%87)
Bunun için paypalı kullanabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
web yazilim
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
hocam kapida odeme secenegini kaldirmamanizi oneririm insanlar guven konusunda tereddutte kalabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
VBulletin İşleri
-
-
Ad Soyad
S** U**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
bymuratmış Arkadaşımıza Katılıyorum.
Eğer Post alma imkanınız var ise Almanız daha saglam ve Daha karlı olur ayrıca E-Ticaret sitelerinledede kullanabilirsiniz.
Eğer alamam diyor iseniz.
Tabiki Eticaret sitelerinden Post alabilirsiniz.
1. Paramazing.com Ödeme sistemleri : K.Kartı, Mobil ödeme gibi bir çok özelliği var Direk Post sağlamakta Ancak çok sıkıntı yaşayacagınızı unutmayın. Mobil ödeme alımlarınız 5 6 ayı bulmakta. Kart ile odeme alımlarınız her ay sonu Ancak bu gibi Ticaret siteleri Yuksek oranla Kesinti yapmakta. En iyi ödeme sistemi olmasına Rağmen Asla Tavsiye Etmem. 11 milyar Alıcağim varken 3 Milyarı Zorla alarak İlişkimi Sonlandırydım. Hatta bir tek mağdur ben Değilim.
2. nsipay.com: Az bi muddet kullandım Direk Post saglanmıyor. Son Teklif urunlerı kullanılmakta
3.Pay4store: Kullanmadım ancak sistem kullanılır olmaya başladı
Aklıma gelmeyen daha bir çok var ama Çogu Hemen Post sağlamıyor KAzancınız ve Butceniz nahiyetinde En az 3 ay Çalışma ortamı istiyorlar.
Dediğim gibi Komisyon oranları çok yuksek Helede Mobil odemelerde %55 gibi Kartlarda ise %5 25 arası
http://goo.gl/iMywUg