lostyazilim

Ana sayfa yayın sorunum

3 Mesajlar 553 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

MYMEDYA MYMEDYA WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek İşsiz
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** D**
  • Mesajlar 15
  • Beğeniler 0 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
Merhabalar arkadaşlar çok uğraştığım ve çözemediğim bir sorunum var bir çok yerde araştırdım ama ne çare bulamadım

SORUNUM şimdi ben işlettiğim blogda bir film bloğu bu arada aşağıda verdiğim linkte de bakabilirsiniz ana sayfasında belirlediğim adet sayısınca yayını gösteremiyorum mesela ana sayfa da 25 kayıt görünsün istiyorum blogger in ayarlar paneli bölümünden yayınlar ve yorumlar kısmından bu sayıyı ne kadar değiştirsem yinede ana sayfamda istediğim adet sayısı kadar yayını göremiyorum şablonu değiştirdim olmadı daha önce eklediğim buna sebep olan bir kod var mı diye baktım kod yada script de yok bir türlü ana sayfa belirlediğim yayınları gösteremiyorum bir yardım lütfen link alttadır

http://iosmanfavorifilmler.blogspot.com.tr/

wmaraci
reklam

mertekin34 mertekin34 Beşiktaş Kullanıcı
  • Üyelik 07.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Fotoğrafçı, Editör
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** E**
  • Mesajlar 250
  • Beğeniler 98 / 31
  • Ticaret 0, (%0)
Hocam temayla alakalı bir durum diye biliyorum. Wordpress'in ayarlarına ne kadar sayı girseniz bile tema yüklenince temanın ayarı geçerli oluyor. Mesela benim sitemde layout var oradan ayarlıyorum içerik sayısını.

Edit: Site Blogger'mış pardon. Direk linke tıkladım ben, görmedim hiç linkin sonunu. :)

MYMEDYA MYMEDYA WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek İşsiz
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** D**
  • Mesajlar 15
  • Beğeniler 0 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
peki bunun kod yolu ile düzenlemenin bir yolu var mı mesela css veya html kod bölümünden layout gibisinden bir bölüm varsa kalıcı olarak bir rakam girip temelli değiştirebileceğim yer varmı dır acaba kod bölümünce ayrıca şablonda olduğunu zannetmiyorum çünkü aynı şablonda dizi blog u açtım onda 15 yayın görülebiliyor ama bunda böyle anlamadım gitti

http://mydiziizle.blogspot.com.tr/ bunda da sorun var ama film blog u kadar değil

Ek Olarak: ayrıca blog hakkında yorumları da yazabilirsiniz

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al