-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hocam sahifa temasına baktınızmı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Php Coder
-
-
Ad Soyad
S** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Şimdi eğer bu sizin için önemli bir proje ise neden ücretsiz warez temalar ile yüksek bütçeli(editör,seomizasyon..vb) bir projeyi neden riske atıyorsunuz.. Birde sebebini öğrenebilir miyim neden özellikle dışarıdan çağrılan bir dosya istemiyorsunuz
seoakcy
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
HackMORE
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Siteyi yavaşlatıyor çünkü. Sitenin hızlı olması gerekiyor. Dışarıdan bir dosya çağırılmasını istemiyorum neden bu kadar büyüttün ki. sahifa temassınında puanı iyi değil baktınız mı linkten
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Sahifa teması artık herkesin elinde tıpkı Samsung telefon gibi kaliteli ama ortaya düştü kimde istesen var önerim şudur firmaları araştırın 0'dan yazdırın.
1 kişi bu mesajı beğendi.
seoakcy
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
HackMORE
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ciddi bir bütçe gerekiyor bunun için. Hazır yazılım siteler yine herkeste var olmaya başladı. Ama önemli olan özgünlük ve abartmamak. Bende böyle bir tema istiyorum. Peki şuan ki normal wordpress temalarını beğeniyor musunuz? Ben oldukça fazla beğeniyorum arkadaşlar. Bu temalara bir görünüm katabilir miyiz? Manşet kısmı, galeri kısmı gibi şeyler mesela. Birde Google sayfasında belirtilen hataları nasıl düzeltebilriim.