-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
..........
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar, özel bir script yaptırmak için yazılım firmalarına mı yaptırmalıyım yoksa uzmankirala gibi yerlerden mi bulmalıyım uzmankiraladan bir konu açtım 20 kişi teklif yaptı fakat güvenemedim hiçbirine yazılım firmaları biraz pahalı değer mi vermeye acaba ? örn: uzmankiralada 500-750ye yapıyorlarsa yazılım siteleri 1250-2bin arası teklif veriyor.. birde photoshop kısmını bir photoshop uzmanına yazılım kısmını başka bir uzmana mı yaptırsam ? amacım maliyetten kaçmak değil profesyonel bir site kusursuz olsun istiyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
müzisyen
-
-
Ad Soyad
D** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
hocam bu konuda yardımcı olabilirim bir kaç işimi özenle yapmış olan buradan tanıştığım ve çok memnun kaldığım bir arkadaş var istersen yönlendirebilirim özelden iletişim bırakırsan
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
BilMüh
-
-
Ad Soyad
N** Ö**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Hem sıfırdan tasarım döküp hem de panel falan istiyorsunuz sanırım. Uzmankirala zaten çılgın insanlarla dolu :) İsteğiniz anladığım gibiyse ve 500 liraya yaptırabilirseniz helal olsun.
Edit: Amacınız maliyetten kaçmak değilse sağlam referansları olan birilerini bulmanız lazım. Freelancer olur firma olur hangisi işinize yarayacaksa.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
F** B**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
merhabalar , profesyonel şekilde yapabiliriz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilgisayar/Web Programclığı
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
firmalar ile freelancer arasında pek fark olmaz firmadaki çoğu kişide freelancer'a yaptırıp komisyon alabiliyor.
Ödeme kısmında iş bitim öncesi değil sonra alabilecek kişiler ara eğer freelancer düşünüyorsan, şahsen kendim bile yaptığım işlerde komple biter test ettirir düzeltilmesi gerekenleri düzeltir öyle ücreti alıp teslim ederim ki iki tarafta rahat etsin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Heuristic
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web Hacking, Exploits/Vuln.
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
297, (%99)
Merhaba,
Detaylı bir şekilde projeyi iletirseniz inceleyip departmanda olan arkadaşlarım tarafınca bilgi aktarılacaktır. Talep edilir ise % 18 KDV eklenerek fatura kesilerek firma/kurum/kişi olarak adresinize gönderilir.